.

.

Сгъваемо легло 75 x 35 с матрак, Преносим Сгъваема Гост-легло Двойно по размер за възрастни, Сгъваемо легло за детски легла с Тъканната чанта за съхранение и 5-Инчови К?

Сгъваемо легло 75 x 35 с матрак, Преносим Сгъваема Гост-легло Двойно по размер за възрастни, Сгъваемо легло за детски легла

BGN 2.33
Продукти

Изпитвали недостиг на места?Сгъваема легло е идеалното решение!Това е не само практичен и универсален начин за спестяване на пространство, но и невероятно удобен.Сгъваема легло лека, сгъва само за няколко секунди и е снабден с лесно моющейся тъканната чанта за съхранение.Без значение дали търсите легло за гости или детска дивана, сгъваема легло задължително ще ви доведе до екстаз!.Размери в открито формата : 35 "W x 75"G x 16,8"В;. Размери в сгънат вид : 35 "W x 12,8"G x 45,2"Х [СГЪВАЕМА ЛЕГЛО] : Все още търсите удобно място за сън далеч от дома?Не търсете нищо не е далеч от нашата сгъваеми легла с матрак.Тази сгъваема легло е специално разработена за възрастни, и да може лесно да се връщам, когато тя не се използва.Освен това, приложен матрак гарантира по-добър нощен сън, или просто за кратка дрямка в офиса. [ЗДРАВА и УСТОЙЧИВА] : Изработени от висококачествена стоманена рамка и тежка конструкция, тази сгъваемо легло, има сверхустойчивостью и висока носеща способност, която може да издържа на максимално натоварване до 300 кг. [УДОБЕН матрак с ефект на паметта] : Матракът е изработен от пяна с памет ефект с дебелина 5 см, която облегает на тялото за спокоен и комфортен сън!Моля, обърнете внимание, че матрака е чисто нов и може да има лек мирис при отварянето, че е нормално явление.Ние ви препоръчваме да го оставя за известно време в добре проветрено помещение. [Компактност и СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО] : Сгъваема легло е лесен за инсталиране и по-големите ни градове, в сгънат вид нейната дебелина е само на 12,8 инча, и тя лесно се побира в малко пространство.Благодарение на 4 плавно гъвкави следа, поворачивающимся на 360 °, переносную сгъване легло може лесно да се местят от една стая в друга. [ЛЕСЕН МОНТАЖ] : В комплект с подробно ръководство и инструменти, тази сгъваема легло ще бъде инсталирана в продължение на 15 минути.Ако имате някакви проблеми с нашите сгъваеми легло, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.Нашият екип за поддръжка на клиенти ще реши вашите проблеми в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория