.

.

Стол-планер от плюшени тъкани HOMYKA, Детско люлеещ се Стол със Странични джоб, Удобен люлеещ се Стол с висока облегалка, Разтегателен Фотьойл-люлеещ се стол, Акцентно?

Стол-планер от плюшени тъкани HOMYKA, Детско люлеещ се Стол със Странични джоб, Удобен люлеещ се Стол с висока облегалка, Разтегателен

BGN 2.00
Продукти

????????? ???? ?????? : Хората седят на нея по естествен начин и се върна обратно до 110 °При раскачивании диапазон от ъгли е 80 °`130°.Между двата крака са монтирани допълнителни фиксирани дървени стъпала, крака отодвинуты назад, а под крака са удължени нескользящие накладки.Показатели за сигурност значително подобрени.Това е много добра за майки, за да прибират вашите бебета спят или да разказваме истории на децата.Това също е много подходящ за по-възрастни хора, да чете вестници, да чета книги, да гледам телевизия. ?????????? ??? ??????? : Отстрани на стола има голям джоб за всичко, което искате и можете да се настанят.Цялата рамка е изработена от плътен шперплат от масивна дървесина и се сгъсти с гумена основа от дърво, сверхпрочная, могат да издържат на тегло до 300 килограма, преди да изпратите от завода е няколко пъти тествана за устойчивост на продължително използване.Е покрит с висококачествена устойчива на износване материя, изпълнен с мека гъба с висока плътност. ????? ???? & ???? ?????? : Това е ергономичен съвременно люлеещ се стол с широка и висока двойна облегалка и сверхмягкой и дебела пухкава облегалка за максимален комфорт на тялото.Още по-важно, възглавницата на седалката същата меки и пухкави, както и облегалка, с висока еластичност, и тя не сминается и не деформират, след дълго и места за сядане.Затворете очи и обопритесь на него, че леко се махам, че може ефективно облекчаване на умората и да се отпуснете тялото и ума. ⛅????? ?????? : Осеян здрава, мека и приятна за кожата на една плюшена материя, която е нежна и не дразни на допир.Повърхността е дишаща и лесна за поддържане.Този продукт ще ви даде елегантен и топъл вид.Издръжлив и не избледнява, не се колебае и не залепени при продължителна употреба.Той е идеален за хотелски коридори, кабинети, спални, хол, тераси, офиси, детски стаи и детски ясли. ???????-???? ?????? : - Нашето люлеещ се стол е снабдено с всички необходими съоръжения и инструменти, както и всички компоненти отговарят на стандартите за бизнес-клас.Лесен монтаж, без да отнема време и усилия.Срока на експлоатация на односпального дивана е d в продължение на една година.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, толкова, колкото ви трябва, ние винаги сме наблизо.

R

Продукти в категория