.

.

DS-HOMEPORT Ретро Приставной маса от масивно дърво със стъклен Плот, с Овална форма Приставной масичка за диван с рафтове за съхранение, Приставной масичка за стол, Лесе?

DS-HOMEPORT Ретро Приставной маса от масивно дърво със стъклен Плот, с Овална форма Приставной масичка за диван с рафтове за съхранение,

BGN 1.33
Продукти

【Ретро елегантен дизайн】Този масичка за кафе има овални външен вид, прости контури, линии, уникален модел, вяло и със спокоен тон - комбинация от тези елементи прави този масичка за кафе в центъра на околната среда, където и да се намирал 【Висококачествена масивна дървесина】 Този приставной масичка е изработена от масивна дървена рамка, която е различна здравина и трайност.Плота на масата е изработена от закалено стъкло, която не е лесно надраскване и лесно за почистване. 【Просторно място за съхранение на】Овални плот и долен рафт ви позволяват да публикувате вашите неща.Размер 28 "W x 22"G x 24", той е лесен за сглобяване и може да се използва в продължение на дълго време. 【Директни продажби с фабрика】 Продукти не минава през доставчика от производството до продажбите, качеството е гарантирано, а цената по-долу. 【Следпродажбено обслужване, без проблеми】 След закупуване на продукта, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти и обслужване на клиенти ще се свърже с вас веднага след получаване на съобщението.Колекция винтажной мебели за хола Ds-homeport, включваща овална маса за кафе, овална приставной масичка, двоен разтегателен диван, масичка за кафе във формата на полумесец, изработени от високо академия на дървен материал, дъб.

R

Продукти в категория