.

.

Хамак с мека играчка, 2 опаковки, за детска стая и игри стая, Мрежест Органайзер за съхранение на играчки Jumbo за Плюшени играчки, Декорация на Детска Спални, устойчив?

Хамак с мека играчка, 2 опаковки, за детска стая и игри стая, Мрежест Органайзер за съхранение на играчки Jumbo за Плюшени играчки,

BGN 1.33
Продукти

- ГИГАНТСКИ ИГРАЧКИ ХАМАЦИ : достатъчно място за десетки очарователни играчки!За разлика от други отчайващо малки хамаци за съхранение на играчки, нашата е с размери 53 x 38 x 38 см – достатъчно голям, за да побере до 30 меки играчкиВъв всеки комплект са включени 2 играчки хамак за избягване на двойното съхранение. - ИЗЧИСЛЯВА в ДЪЛГОСРОЧЕН план : да не се разреши на хамаци за съхранение на меки играчки, които лесно се разкъсват. хамаци Ziz Home, изработени от солидна мрежа; материал е достатъчно устойчив, за да държи играчки за вашите деца, не трябва да ги има.Инвестирайте в качествени организаторите за играчки и решения за съхранение, изчислени за дълъг период от време. - МНОГО ЛЕСНО ВЕШАЕТСЯ : ние сме включили всички болтове и анкеры за гипсокартон.Намерете идеалното място, приложете винтове и в най-кратки срокове задайте висящи играчки хамаци.Можете свободно да ги триъгълна или правоъгълна форма в зависимост от вашето пространство. - ПОДХОДЯЩ за ВСЕКИ ИНТЕРИОР : независимо от това дали търсите органайзер за детска стая, място за съхранение на играчки за стая на момче или момиче, този хамак за животни чудесно ще се впишат в интериора.Просто и класика, това е точно това, което ви трябва, за да създаде приятно функционален интериор. - КУПУВАЙТЕ БЕЗ РИСК : подкрепим комплект плюшени играчки Ziz Home с гаранция за пълно удовлетворение.Свържете се с нас в случай на възникване на някакви проблеми, а ние ще направим всичко възможно, за да ви се усмихна. кликнете на 'Добави в кошницата' сега и да се отървете от бъркотията, нищо не се губи!.

R

Продукти в категория