.

.

Баня с Пясък за Хамстер WishLotus, 3 бр. Сменяем Пластмасов Контейнер За Баня с Пясък за Хамстер, Малка Вана за Домашни Любимци, Външен Тоалет с Шпатула и Аксесоар за Клет?

Баня с Пясък за Хамстер WishLotus, 3 бр. Сменяем Пластмасов Контейнер За Баня с Пясък за Хамстер, Малка Вана за Домашни Любимци,

BGN 2.00
Продукти

❤Подвижна дизайн, тази баня може лесно да се приложи към клетка за хамстериПодвижна бяла тава може лесно да се свали за почистване или смяна на пясък. ❤Външният капак за вашия малък домашен любимец, под формата на капсули с просторни пространства, светли и прозрачни, лесно можете да гледате, за къпане на хамстер с прозрачна външна стена. ❤Пръстен за фиксиране на фигурата, надежден монтаж, ефективен дизайн за предотвратяване на изсипват на пясък по време на къпане. ❤Нанесете върху желязна клетка за хамстери, подходяща за малки животни, като мечката samll, звездица и хамстер джудже. ❤ Е изработен от висококачествен акрил безопасен материал, здрав, издръжлив и с дълъг срок на служба.Описание на продукта : Подвижна баня с пясък, легла за хамстер джудже-хамстер Как да се ползват - Това е един вид баня за хамстер.Отворете горния капак, изсипва пясък за къпане на дълбочина от около 0,4 инча в бяла тава, застегните капака и след това го поставете в ъгъла на клетката.Когато пясъкът загрязнится , можете да отворите капака и да извадя на бял тава .След смяна на пясък, занесете бял тавата обратно в банята.Материал : пластмаса Размер : 5,1 * 5.9 инча с диаметър на отвора около 2,35 инча Цвят : син/розов Помещение включва : една тръба за баня, едно рамо, една съединителна пластмасова чиния.

R

Продукти в категория