.

.

Filhome Жилетка за Заек, Шлейка и Каишка, Комплект, Шлейка за Заек в стил Официален Костюм, Регулируема Мека Шлейка с Бутони, Декор за Заек, Пор, Заек, Коте, Морски Свинче?

Filhome Жилетка за Заек, Шлейка и Каишка, Комплект, Шлейка за Заек в стил Официален Костюм, Регулируема Мека Шлейка с Бутони, Декор

BGN 2.33
Продукти

Регулируем дизайн, лесно се побира и се отстранява дизайн в стил жилетка предпазва от задушаване или напрежение врата.Предназначена за дребни животни, като зайци, котки, морски свинчета, зайци, чинчили, поровете.Размер : Моля, запознайте се с таблицата за размери и внимателно измерете вашия домашен любимец, преди да купите.За да получите най-подходящ размер, моля измерете вашия домашен любимец, в района на най-широката част на гърдите и шията, след това се консултирайте с таблицата размери.Не избирайте размер, въз основа на името на породата / размер или измерения на други марки.МЕКИЯТ МАТЕРИАЛ : Шлейка за заек от 100% памук, удобни и дишащи, подходящ за цялата година.Каишка (4 фута / 120 см), изработени от устойчив найлон с превръщането на една кука-клипсой.УДОБЕН за носене на гръдния кош : 10,23 "~ 11,41"; Дължина : 4,65 метра / 55,90", ширина : 0,6". M : Обиколката на врата : 9,05" ~ 10,23"; Обиколката на гърдите : 12,20" ~ 14,96"; Дължина : 4,65 метра / 55,90", ширина : 0,6". L : обиколката на врата : 10,23" ~ 11,81"; Обиколката на гърдите : 13,38" ~ 17,32"; Дължина : 4,65 метра / 55,90", ширина : 0,6". Материал : памук, найлон.Пратката включва : 1 бр. Жилетка за заек, шлейка и каишка. 2 копчета, които позволяват лесно обличане или да стреля.Тази шлейка за заек, подходящи за ежедневни разходки, осигурява на вашия домашен любимец по-голяма свобода и простор за скачане. дизайн в стил жилетка позволява равномерно разпределя натиска каишка на гърдите и раменете, като предотвратява задушаване или напрежение врата.Бижута от ромашек с бутони ще придадат на вашия домашен любимец нов вид.Здрава конструкция с кука и контур позволява лесно се облича и да снимате плавно, размера на гърдите и шията се регулира с помощта на конструкция, с плетене на една кука и линия.Шлейка за заек е направена от 100% памук, удобни и дишащи, подходящ за цялата година.Каишка (4 фута / 120 см), изработени от устойчив найлон с превръщането на една кука-клипсой.

R

Продукти в категория