.

.

Аксесоари за упражнения Balacoo, 5 бр., Клетка за да Вървят Хамстери, Малък Тренировъчен Хамстер, См, Играчка-Плъх, Аксесоар, Мишки, Играчки, Чинчила, Безшумни Аксесоари, ?

Аксесоари за упражнения Balacoo, 5 бр., Клетка за да Вървят Хамстери, Малък Тренировъчен Хамстер, См, Играчка-Плъх, Аксесоар, Мишки, Играчки,

BGN 3.00
Продукти

БЕГОВОЕ КОЛЕЛО за ЧИНЧИЛА - чудесен подарък за домашни любимци, преподнесите им малка изненада, покажи им любовта си и дайте безкрайно забавление и радост на малкия домашен любимецКОЛЕЛОТО от ЧИНЧИЛА - това не само ще донесе повече радост на вашите хомячкам, но и ще ги направи по-здрави.АКСЕСОАР ЗА КЛЕТКИ - ще ви представим една нощ, дори и ако вашият хамстер на пистата за бягане и колело за хамстер се въртят.ИГРАЧКА за ХАМСТЕР - Осигурява маса забавни упражнения, поддържа гъвкавост на вашия домашен любимец, предпазва от затлъстяване и поддържа физическото му здраве.ЗАКОПЧАЛКА ЗА КЛЕТКА за ХАМСТЕР - то има специална тиха своя дизайн, така че за вас не е елемент дори и посред нощ.Списък на пакетите 5 x Колело за упражнения за хамстер Особености -Подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, малки мишка, хамстер, пухкави чинчила и т. Колелото за таралежи. -Той има специална тиха своя дизайн, така че вас не се събуди дори и посред нощ аксесоар за хамстер. -Това не само ще донесе повече радост на вашите хомячкам, но и ще ги направи по-здрава играчка на колела за хамстери. -Помогнете хомякам изграждане на собствени мускули, направете ги щастливи и подкрепете с психично здраве "Крысиное колелото". -Размер : 17,00 X17,00 X6,20 см /6,68 X6,68 X2 играчка за упражнения с хомяком. -Доставя огромно удоволствие домашни любимци, премахва скуката и стреса, премахване на тяхното производство на тихи крысиного колела. -Материал : Екологично десктоп колелото за плъхове -Цвят : черно-бяло пластмасово колело за хамстер Информация за стоки Тихо колело за бягане на хамстер Разумен размер неблагодарна дава чувство на спокойствие, те не трябва да се огъват гърба си, когато работи. колело за бягане на хамстер Забавно да играят и да тичат, правят хамстер да се тренира, за да поддържа неговата сила и красота. колело за клетка за хамстер Широко приложение, може да бъде инсталиран на различни клетки за домашни любимци.

R

Продукти в категория