.

.

Бархатное люлеещ се стол GEEVIVO, Мека Акцентная Планер люлеещ се стол за детска стая, Удобен стол-конзола с висока облегалка за хол, Спалня (Черен, Кадифе)

Бархатное люлеещ се стол GEEVIVO, Мека Акцентная Планер люлеещ се стол за детска стая, Удобен стол-конзола с висока облегалка за хол,

BGN 2.00
Продукти

☀ Избрания velvet материал ▶▶▶- покрито с висококачествен луксозен материал и изпълнено высокоплотными и нежни пари, това е столчето-люлка е безвредно за кожата и нежно на допирТова ще ви осигури комфортно седене. ☀Ергономична облегалка и подлакътници ▶▶▶ - Това триизмерно ергономичен стол-планер ще осигури надеждна поддръжка на цялото тяло.Висока облегалка ви осигурява по-голям комфорт и безопасност.Уютен подлакътник по-добре облегает ръка и виси по естествен начин. ☀Надеждна конструкция ▶▶▶ - Вградена метална рамка, по-здрав и издръжлив.Крака люлеещи се столове, изработени от метал и масивна дървесина, които се различават по трайност.Товароподемност : 250 кг.Има и защитно уплътнение за защита на пода от надраскване. ☀ Плавен дизайн на рока ▶▶▶ - Мек дизайн рока е предназначен за по-голям комфорт и релакс.Той е идеален за майки, които кърмят или укачивают бебета, преди лягане, а след това сядат на него да подремна или пият кафе след уморителна работа. ☀ Безброй аромати за използване ▶▶▶ - Подходящ за малки помещения, като хол, спалня, детска, кът за четене, балкон, кабинет и т. Това ще ви даде това, което искате, заемайки при това много по-малко място.Общият размер : 26,3 "L x 32,2"D x 36,6" З.Това е люлеещ се стол подходящ е за хол, спалня, детска, тераси, офиси, приемни и особено на малки пространства.Както възрастни, така и деца могат да се забавляват в люлеещ се стол.

R

Продукти в категория