.

.

Стойка за печене Rolanstar с Електрическа розетка, 10-Ярусная Кухненски рафт с 15 Куки, Голяма Кухня багажник, Поставка За микровълнова печка, Устойчива Кафе, рецепция, Ка?

Стойка за печене Rolanstar с Електрическа розетка, 10-Ярусная Кухненски рафт с 15 Куки, Голяма Кухня багажник, Поставка За микровълнова

BGN 99.99
Продукти

【Стойка за печене с 4 розетки ac】 Вземете този кухненска багажник за съхранение с 4 розетки на хранене, не трябва да се движи кафе машина, тостер или хлебопечку, лесно се зарежда 【Трайна и стабилна】 Трайни кухненски шкаф, построен върху век, съчетава в себе си добре изработен от метална рамка с древесностружечной котлони, идва с 6 регулируеми крака и Х-образна лети скоби, предотвращающими люлка или клон на рафтовете един от друг.Не се притеснявайте за камиони, тъй като този промишлен рафтове за печене могат да издържат натоварване не повече от 300 паунда. 【Голям капацитет и многоцелеви】 Размери на продукта : 39,4 "Д * 15,7 "Ш * 67"В този кухненски рафтове за съхранение, има 5 нива + 5-диференцирани рафтове (общо 10 просторни рафтове), които осигуряват пространство за съхранение на различни продукти, посуда и други продукти ще бъдат внимателно разделят, са идеални като поставка за микровълнова фурна, кафе, кабинет, организатор за подправки, офис стеллажа за съхранение и т. Ако имате малка кухня или имате нужда от голям багажник за съхранение, той е идеалният избор. 【Уникален дизайн】 Идва с 15 куки : 3 широки куки и 2 редици куки (6 куки в брой) за окачване на най-често използваните съдове, инструменти за приготвяне на храна, като лъжици, тигани или corollas, от дъски до кърпи за ръце, вече не е нужно да се занимавам с планината предмети. 【Провинциална и селска стил】 Винтажное дърво красиво контрастира с черни крака, елегантен и добре изследван външен вид придава неповторим вкус, ретро дизайн придава старинен аромат, тази кухненска поставка за микровълнова печка може да се слее с всички други мебели в стаята.

R

Продукти в категория