.

.

Скамеечка за краката Pokerty9, Спестявайки пространство, Дъска за плътност, Здрав Столче за съхранение на обувки, Многофункционален, за дрехи, за книги, за играчки, за с?

Скамеечка за краката Pokerty9, Спестявайки пространство, Дъска за плътност, Здрав Столче за съхранение на обувки, Многофункционален, за дрехи,

BGN 3.00
Продукти

[Спестяване на пространство] Столче за съхранение на обувки ви позволява да съхранявате различни обекти, ефективно да поддържа реда в дома и пести място [Голяма обемът] Този многофункционален стол за съхранение притежава голям капацитет и може да съхранява различни предмети, за да отговори на най-различни нужди. [Здрав материал] Столче за съхранение е изработен от дебела дъска и изкуствена кожа, което гарантира, че можете да го използвате за дълго време и в домашни условия. [Многофункционален] Столче за съхранение е много подходяща за производство на скамеечек за краката, нощни табуреток, кутии за играчки, масички и е идеален избор за декорация на дома. [Широко приложение] Можете да го поставите в своята спалня, дневен тракт, коридора, за да се разложи на книги, дрехи, одеяла, обувки, играчки и т. [Здрав материал] Столче за съхранение е изработен от дебела дъска и изкуствена кожа, което гарантира, че можете да го използвате за дълго време и в домашни условия. [Голяма обемът] Този многофункционален стол за съхранение притежава голям капацитет и може да съхранява различни предмети, за да отговори на най-различни нужди. [Спестяване на пространство] Столче за съхранение на обувки ви позволява да съхранявате различни обекти, ефективно да поддържа реда в дома и пести място. [Многофункционален] Столче за съхранение е много подходяща за извършване на каботажните за краката, нощни табуреток, кутии за играчки, масички и е идеален избор за декорация на дома. [Широко приложение] Можете да го поставите в своята спалня, хол, коридор, за организиране на книги, дрехи, одеяла, обувки, играчки и т. Параметри : Вид на продукта : Стол за съхранение Материал : плътна плака, изкуствена кожа Размер продукти : около 30x30x25 см / 11,8x11,8x9,8 Приложение : декорация на дома, за съхранение Тегло : приблизително 2593 г / 91,5 грама Осъществяване списък : 1 х основата на изпражненията 1 x капак.

R

Продукти в категория