.

.

Листове за прехвърляне на сублимационных мастило, 4 юли, 6 броя, 12 x 10, синьо-червена хартия с Мастило, Ден на Независимостта, Однотонная Предварително Напечатанная Х?

Листове за прехвърляне на сублимационных мастило, 4 юли, 6 броя, 12 x 10, синьо-червена хартия с Мастило, Ден на Независимостта,

BGN 5.69
Продукти

Благодарение на специален качество на производство листове за прехвърляне на неплавящихся мастило не отваливаются, не изчезват и не са напукани след измиванеЦветът е много светло и адхезия и превъзходна.Измийте със студена вода с мек почистващ препарат. ?【ИНОВАТИВНИ ЛИСТОВЕ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ на НЕПЛАВЯЩИХСЯ МАСТИЛО】 ЗА разлика от винил htv, неплавящиеся мастило завинаги се сливат с материала основи и служи цял живот, не беля, не са напукани и не морщатся дори под въздействието на вода, почистващи препарати или топлина.Благодарение на уникалното качество на производство цветове на хартията, с неплавящимися мастило изглеждат бледи преди отопление, но след трансфер те ще станат светли и ще ви гарантира наситен цвят и издръжлив дизайн на топлопреминаване. ?【Чудесен комплект за подаване на мастило】 Нашите листове за прехвърляне на сублимационных мастило плътен цвят 4 юли съдържат 6 листа, предварително боядисани с мастило, с размери 12 см на 10 см /30,5 см х 25,5 виж Разнообразие от цветове е идеален за вашите проекти сублимация за Деня на Независимостта!Можете да създадете свои двете проекти, като не купуват сублимационный принтер, лесен за употреба и евтин. ?【ИНТЕРЕСЕН и креативен ПОДАРЪК】 Листове за пренос на течни мастила плътен цвят се нанася върху съвместими заготовки светъл цвят.Широко се използва върху тениски от полиестер, чаши, пазлах, кожени обеци, седалка за телефони, чанта-тоут, възглавница, брелке, автомобилни опори, бандане за домашни любимци, шарфе за кучета, ковриках за мишки и т. Идеален за вземане на креативни подаръци за себе си или другите!. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Листове за прехвърляне на неплавящихся мастило са лесни за използване.Изпълнете следните стъпки : 1. Създайте изображението, което искате да отпечатате на компютъра. Отрязването и пропалывая, отстранете излишната част от работния лист за пренасяне на мастилото 3. Загрейте носител в продължение на 15 секунди.Нанесете изрязани модели на дрехи.Проглаживайте фигура желязо, докато студ не ще се вдигне от прозрачен защитен филм, готово. ?【ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ】 Тонкоплавкий лист за пренасяне на мастилото е най-подходящ за светли заготовки, цвят ще бъде незначителна, ако нанесете го върху предмети, изработени от памук или тъмен цвят.Хартия за отпечатване на неплавящихся мастило малко тонковата, така че трябва да се режат само с по-малко натиск.Поради факта, че материалът основа е различен, за по-добър ефект, моля, изрежете малко парче за изследване, преди да използвате. ?【ИНОВАТИВНИ ЛИСТОВЕ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ на НЕПЛАВЯЩИХСЯ МАСТИЛО】 ЗА разлика от винил htv, неплавящиеся мастило завинаги се сливат с материала основи и служи цял живот, не беля, не са напукани и не морщатся дори под въздействието на вода, почистващи препарати или топлина.Благодарение на уникалното качество на производство цветове на хартията, с неплавящимися мастило изглеждат бледи преди отопление, но след трансфер те ще станат светли и ще ви гарантира наситен цвят и издръжлив дизайн на топлопреминаване.

R

Продукти в категория