.

.

Хартия за цветя Албуми YARUMI, 6x6, 24 на Лист, Квадратна Хартия с Пролетта Модел, Творчески Scrapbooking, Ботаническата Градина, на Един Фон, на Хартиен Бележник за Албум със сн?

Хартия за цветя Албуми YARUMI, 6x6, 24 на Лист, Квадратна Хартия с Пролетта Модел, Творчески Scrapbooking, Ботаническата Градина,

BGN 3.33
Продукти

Тема стил А - "Красотата на пролетта", в която се използва много жълт и зелен цветове, ярки и колоритни, символизира жизнената сила на пролеттаТема стил B - "с Аромат на рози", най-вече с помощта на опушен-синьо и вино-червени цветя, ретро и елегантни, романтични и красиви шарки.Тази красива хартиена опаковка - отличен избор, независимо от това, дали тя е за ежедневно ръчно или като украса на празничния си албум.Всяко събиране на хартия за албуми включва 12 вида различни сладки модели, по 2 листа на всяка рисунка, общо 24 на лист. Ярки цветове, особено подходящи за производство на празнични картички, албуми за изрезки или бижута.Събиране на хартия с тематичен дизайн, изработен от хартия с високо качество, не съдържа киселини и лигнин, което осигурява най-добри резултати и максимално архивни качество.Едностранен стил на картината, така че можете да използвате всяка малка част, от избора на коя страна да се използва.Хартия за декоративни работи лесно е изрязан и да е, чудесно за деца, юноши, семейства, млади и стари хора, които правят тематични албуми за изрезки и други.Тематична фонова хартия е носител на снимки и други украшения.Прекрасен подарък за баба scrapbooking.Най-добрият избор за Коледа, Деня на благодарността, рожден ден, годишнина, сватба, Свети Валентин, Деня на майката, Деня на бащата, Нова година, празници, за украса на фотоалбума/на рамки, производство на картички или за опаковане на подаръци. ➤ Направи си сам своето творение - ти ще получиш 24 листа хартия с размери 6 х 6 инча, идеално подходящи за твоите скрапбукинговых работи, за да можеш да запазите спомените си живи и създаване на прекрасни спомени в паметта на своите деца и близки. ➤ Качествен материал - Фонови рисунки, изработени от хартия с високо качество, не съдържа киселини и лигнин. На специална хартия премиум-клас с обем 80 паунда с технология за печат с висока разделителна способност, което осигурява красиви цветни разпечатки, които никога не изчезват. ➤12 Красивите пролетни модели - най-основен аксесоар за албума лексикон.Пълен набор от хартия с рисунки съдържа 12 вида рисунки, посветени на пролетното време, включително ленти, клетка, цветя, трева, листа, растения и така нататък. по 2 листа за всяка рисунка, общ размер на 24 лист. Дизайн от едната страна - Хартия, албуми, YARUMI в една посока, така че можете да извлечете от него максимална полза, не за избор между двете страни. ➤ Широк спектър от приложения-използвайте го, за да празнични diy, масите, подаръци за партита и много други.

R

Продукти в категория