.

.

10шт Цвете Пръстен от Стиропор Форми за пяна дъски на Венци Пръстени от Полистирол: Кръгъл Пръстен за Бродерия Коледно Дърво Подвесное Украса за Рожден Художествен?

10шт Цвете Пръстен от Стиропор Форми за пяна дъски на Венци Пръстени от Полистирол: Кръгъл Пръстен за Бродерия Коледно Дърво

BGN 37.68
Продукти

【Форма на венец от стиропор】 : Използвайте тези пръстени от стиропор за diy, изкуствени цветя или за създаване на индивидуален венец на входната врата за вашия дом 【Лесно приспособима】 : Венец с ръцете си декорирайте формата на венец от бяла пяна лента от зебло, листа или изкуствени цветя за декорация на масата или цветя за предстоящото сватбен прием или детската душа. 【Навсякъде】 : След като поставите своя импровизиран цветен венец от стиропор в коридор, дневен тракт, тераса, трапезарията или на рафт на полицата. 【Което е включено】 : Рамка за венец включва 10 бр. пяна дъски пръстени за diy, изкуствени цветя и декорация за партита. 【На удовлетвореността на клиентите】 : Осигуряване на високо ниво на удовлетворение е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да ни информират чрез "контакти " продавачи", ако аксесоари за направата на венци не отговарят на вашите очаквания.Тържествата започват в!.Описание на Тези пръстени за бродерия - идеалният материал за всеки проект, по рукоделию.От тях лесно може да направите всичко, което пожелаете.подвесное украса за партита и е идеален за детски събития в църквата, детски предучилищни заведения, детската градина или у дома.Чудесен проект със собствените си ръце, за всички възрасти!Характеристики Материал : стиропор EPS.-Размер : приблизително.5 виж Предпоставка включва 10 x пръстени.

R

Продукти в категория