.

.

Най-красивите Естествени паунов пера – 10-12-Цолови премахване на крайните Пера на Пауна с очите – Украса за сватба, Хелоуин, Годишнини, Коледа, Празници, Костюми – К?

Най-красивите Естествени паунов пера – 10-12-Цолови премахване на крайните Пера на Пауна с очите – Украса за сватба, Хелоуин,

BGN 30.59
Продукти

? 100% натуральность и без ЖЕСТОКОСТ – В тази група влизат 100% истински и естествени паунов пера, които са били по естествен начин безвъзвратно павлинами, тъй като нито едно от нашите отпадъчните пера не е выщипано, което гарантира, че нито една от птиците не е засегната ? КРАСИВА схема за ОЧИ – Естествени паунов пера в този комплект са прекрасни и ефектен модел "на око", който има страхотни нюанси на синьо, кехлибарен цвят, лилаво и зелено, докато премахване на крайните пера павлиньего на опашката с очите имат наситен, блестящ зелен цвят. ? ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТЕНИ и ДЕЗИНФЕКЦИРАНИ – Всяка от естествени павлиньих пера в този комплект е внимателно и професионално почистени с пара и продезинфицировано, като се гарантира, че всяка предоставен от нас перо почистена от мръсотия, бактерии и други замърсители. ? Набор от 50 големите пера –В този комплект включва 50 естествени павлиньих пера, всяко перо размер от 10 до 12 инча, което ще ви позволи да ги използват като украси за сватбени занаяти собствените си ръце, или просто бижута за всякакъв вид събития или партита. ? ИДЕАЛНОТО бижу за бродерия със собствените си ръце – Нашите пера от павлиньего опашка - идеална украса за бродерия със собствените си ръце за рождени дни, сватби, Коледа, Хелоуин и други празници и събития.Те също са идеални украшения за костюми ръчна изработка.Най-красивите естествени паунов пера Търсите атрактивно естествена украса за вашата сватба, си официална вечеря или друго светско събитие?Нуждаете се от истински паунов пера, с красив голубоглазым модел за завършване на вашия костюм?Ако е така, тогава ние имаме идеалното решение за вас!Представяме ★ Пера от опашката павлиньего очите Гарвеста ★ В този комплект са включени 50 на нашите изключително елегантни и прекрасни естествени павлиньих пера.Нашите паунов пера са били събрани напълно безмилостен начин : ние трябваше да изчакаме, докато детайли по естествен начин ще паднат от пауни, вместо да извадя, и може би да наранят павлина.След събиране ние професионално почистване всяка от нашите естествени павлиньих пера пара.Това напълно ги дезинфекцира и гарантира, че всяко перо от павлиньего опашката не съдържа никакви примеси.

R

Продукти в категория