.

.

Четка за отстраняване на прах С Щори, Инструмент За Отстраняване на Прах с 7 Пръста, Четка За Почистване на Прозорци, Четка За Почистване на Климатика, Моющаяся Четк?

Четка за отстраняване на прах С Щори, Инструмент За Отстраняване на Прах с 7 Пръста, Четка За Почистване на Прозорци, Четка

BGN 5.63
Продукти

【Дизайн за премахване на прах 7 пръсти】 Парцал за избърсване на затвора може изчистване на 6 щори едновременно в съответствие с форма на ръка, увеличаване на сцепление на четка с ръка; можете лесно да управлявате четка между остриетата на затвора 【Универсална четка】 Тези мини четка за отстраняване на прах с щори ще ви помогнат за премахване на мазнини и копоть с прозорец прорезей, щори, плъзгащи врати и душ кабини, хладилници, клавиатури, врати ръкохватки и т. 【Супер лесен за използване】 Поставете мини пречиствател за щори с валяк между всяка лента.Четки просто вземете дръжката и да я закачите на щори; между всяка лента има валяк, четка се движат по талпи, притягивая прах и копоть. 【Инструкции за употреба】 Движете мини пречиствател за щори назад-напред, за да убивам щори напълно.в зависимост от ситуацията може да се използва суха или влажна четка; ако упорити петна трудно да се премахне, четка може да се потопи в течност и се измиват или се използва суха четка преди почистването. 【Удобна дръжка】 7-пальцевая четка за премахване на прах има здрава дръжка, изработен от висококачествен полипропилен материал; той е компактен и удобен за носене, предпазва ръцете от замърсяване и улеснява процеса на почистване.Описание : 100% чисто нов и високо качество.Бърз и лесен за употреба е Предназначен за почистване на всички видове щори, миещи и са защитени от ръжда, мини пречиствател за щори insert, един по един валяк между всяка лента.Движете мини пречиствател за щори назад-напред, за да убивам щори напълно. Извадете мини пречиствател за щори щори.Моля, разберете, че цветът на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. Забележка : Когато валяк замърсени, завъртете ролките, за да отворите нова чистящую повърхност.Когато валяк напълно загрязнится, изчистете го и го изплакнете с топла вода с мек сапун.Силно замърсени щори могат да изискват пране на Помещение включва : 1 Х мини пречиствател за щори.

R

Продукти в категория