.

.

COOTRUKER 10 бр. за Многократна употреба Капак за Соломинок, Шапки, Сламени Топперы за Чаши Сладки, Силиконови Сламени Уши за Пиене, Капачки за Соломинок 6-8 мм, Тапи за Пар?

COOTRUKER 10 бр. за Многократна употреба Капак за Соломинок, Шапки, Сламени Топперы за Чаши Сладки, Силиконови Сламени Уши за Пиене, Капачки

BGN 7.33
Продукти

Защита за напитки - използва се за покриване на сламки, за да се запази напитката чиста и не го сламка навънСладък стил - цветни и декоративни, 10 различни стилове сламени седалките лесно да се различат, споделете тези красиви сламени шапки с приятели и семейството си като подаръци, много ги обичат децата и семейството.Висококачествени материали - хранително-силиконов материал е много издръжлив и многократна употреба.Идеален размер - капачки за сламени накрайници подходящи за соломинок 6-8 мм, те са лесни за почистване и да носят със себе си, те са подходящи за употреба на закрито и открито, пътуване, различни партита и т. се Купуват с увереност - да се свържете с нас в случай на възникване на някакви проблеми, а ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко.Материал : силикон Размер : Подходящ за соломинок 6-8 мм Цвят : цветен Помещение и включва : 10 бр. Капак за сламени накрайници Моля, обърнете внимание, че в нашата предпоставка е само силиконови тапи за соломинок, сламки в комплекта не са включени.

R

Продукти в категория