.

.

JUSTHENGGUANG Електрическа Метла, Умна Метла, Робот-Прахосмукачка, Подови Домашна Кухня Подметальная Въже, Дръжка за подметальной машини, Домакински Въже за измиване на ?

JUSTHENGGUANG Електрическа Метла, Умна Метла, Робот-Прахосмукачка, Подови Домашна Кухня Подметальная Въже, Дръжка за подметальной

BGN 30.60
Продукти

* 1 Лесен за използване, може да събира едър и дребен боклук в пътеката.Косата се заби в валике, и те трябва да се почистват редовно. Лек : компактен, лек дизайн, лесен за употреба и съхранение. За почистване на улиците не се нуждае от електричество, нито от батерии.Лесно, кликнете на напред-назад за ефективен подбор. Многофункционалност : сигурна и ефективна многоповерхностная почистване на килими и твърди подови повърхности.100% чисто нов и високо качество.Интелигентен робот-прахосмукачка за почистване на пода на домашната кухня, въже, дръжка за подметальной машини, Домакински въже за почистване на подове, Име на продукт 】 : метач за парцал (не трябва да се заредят / батерия, натискайте лагера на двигателя напред и сметайте хартиени парчета в колектор на прах)【Цвят】 : розово, синьо 【Тегло】 : 0,8 кг【Размер】 : 19,5 см * 37,0 см * 9,0 см 【материал】 : пластмаса, неръждаема стомана Опаковка : 1 бр.

R

Продукти в категория