.

.

Домакински подобно на гъба, Четка с дръжка, Готварска Четка за Тенджери, Многофункционална Четка За Почистване на Мозаечни плотове, Силно Премахване на петна (3 бро?

Домакински подобно на гъба, Четка с дръжка, Готварска Четка за Тенджери, Многофункционална Четка За Почистване на Мозаечни плотове,

BGN 1.00
Продукти

★ Подобно на гъба и четка за почистване с дръжка : скрубер за баня, ергономична пластмасова дръжка за еднократна употреба; множество с вода и сапун за поддържане на чистотата в кухнята; здрава порести уплътнение от специални влакна за допълнително почистване на способности ★ Материал : Дръжката е направена от екологично чист материал PP, който е удобен за хващане, а четината представляват висококачествени абсорбиращи гъби. ★ Удобно захващане : Дръжка е удобна и за нея лесно се възползва, мокри ръце не соскользнут. ★ Многофункционално приложение : препарат за съдове от специални влакна за миене на чинии, тенджери и тигани, чинии, мисок, чаши, чаши и други стъклени съдове, почистване на мивки, вани, бани, тоалетни чинии, душ кабини, фурни, отстраняване на петна. ★ Размера на продукта : 5.47", ние сме подготвили три четки с различен цвят в една опаковка за лесна подмяна.Характеристики на продукта : 1. Много впитывающий, здрав и компактен.Независимо от това, какъв силен натиск той е изложен, той не е деформиран. Той приема портативен дизайн, който е удобен за носене. Безопасно използване за почистване на фурни, микровълнови фурни, миялни машини и хладилници, скари. Подходящ за измиване на бани и посуда, лесно кърпички прах и мръсотия. Мултифункционален, може да се използва за полиране на неръждаема стомана, домакински уреди, пластмаса, мебели, автомобили и т. Спецификация : 1. Материал : спондж + пластмаса 2. Цвят : синьо-зелен прах комплектът включва : 3 х губчатых четката.

R

Продукти в категория