.

.

Игла за Паракорда Kuuleyn, Инструмент За Плетене на Паракорда, Комплект За Шиене Паракорда От Неръждаема Стомана, Игла За Плетене на Паракорда, Инструмент За Плетене н?

Игла за Паракорда Kuuleyn, Инструмент За Плетене на Паракорда, Комплект За Шиене Паракорда От Неръждаема Стомана, Игла За Плетене на

BGN 7.16
Продукти

【Висококачествени материали】 Игла за плетене на паракорда, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е трайна, не е лесно да ръждясва и може да се използва в продължение на дълго време 【Изящна изработка】 Игла от паракорда е различен изискан изработка, може да се развие интелектът, засили сплотеността, която е лесна за използване, може да ви даде един добър опит за използване. 【Лесна за съхранение на】 Оборудван с предавателна кутия, след приключване на проекта, поставете ги в кутия за лесно съхранение, за да отговарят на вашите различни нужди, може да бъде закупен с увереност. 【Е безопасна за употреба】 не е нужно Да се притеснявате за това, че довършителни игла да падне на пода или ще бъдат изгубени в ъглите, в основно се използват за декориране на дрехи със собствените си ръце. 【Повишаване на уменията на тъкане】 Комплект за бродиране от паракорда може да увеличи разнообразието от умения, тъкане, които можете да използвате за плетене на гривни, така че можете да го използвате с доверие.Параметри : Тип на продукта : Игла за плетене на паракорда Материал : Неръждаема стальособенности : Може дълго време да не съдържа ръжда Тегло : прибл. 130 г / 4,6 унции съдържанието на кутията : 9 х иглата в паракорда, 1 х Ножици, 1 x кутия.

R

Продукти в категория