.

.

Набор от восъчни печати с Лепило за пистолет, Пръчици за восъчни печати, Глави за Печати, Пликове, Връхчета, Набор от Восъчни печати за Начинаещи за Запечатване на п?

Набор от восъчни печати с Лепило за пистолет, Пръчици за восъчни печати, Глави за Печати, Пликове, Връхчета, Набор от Восъчни печати

BGN 1.67
Продукти

?Комплект печати с ценна восъчен печат - включва 45 бр восъчни пръчки с цветен лепило за пистолет, 1 бр печат с изображение на дървото на живота, 1 бр печат с изображение на лосове, 5 x пури в ограничени бройки пликове, 2 x златни и сребърни метални дръжки.В този комплект има всичко, което ви е необходимо за започване на работа, с изключение на мини-лепкав пистолет.Идеален за любителите на восъчните печати и начинаещи, вие можете да създадете свои собствени уникални печат. ? Простота и безопасност на употреба - восъчни пръчки с диаметър 0,27 инча са подходящи за 99% мини-лепилни пистолети, абсолютно безопасно за всички лепилни пистолети с висока и ниска температура.Лесно расплавляются и значително опростяват процеса.За разлика от обикновените сургуча, най-важното предимство е в това, че не се създават бъркотия, защото не се нуждаят от свещ или огън, така че няма риск от образуване на сажди, не разольете, не изгори пръстите си за гореща лъжица и не ще да пусне мехурчета!. ? Много групи и индивидуални нужди - Цвят на восък красив и меки, а цветовете по-ярки, отколкото при восък.Пликове много гъста и копринена.Подпечатан с елени би бил добър за празнични картички, а дървото - за картички за всеки ден.Дръжки придават восъчен печат още по-специален вид.От всяка восъчна пръчка за запечатване може да се направи 4-5 на тюлени, а от 45 парчета може да се направи почти от 225 печати, че е много много. ? Широки случаи - на Всички гарнитури пръчки са изработени от висококачествени лепилни пръчки, те няма да пренебрегнете космически и могат да бъдат възстановени по пощата.Идеален за коледни писма, сватбени покани, благодарственных картички, ръкописи, пликове, колети, поздравителни картички, запечатване на подаръци, вино и други занаяти с помощта на восъчни пръчки. ?Подарък кутия - Този набор от восъчни печати ще се превърне в идеален подарък за начинаещи и любители, които научават на производство на печати с помощта на лепкав пистолет.Той е подходящ също и за проекти "Направи си сам" — или за любителите на бродерия или ремонт.Ако не сте доволни от нашия набор за термоклеевых уплътнения, моля, уведомете ни, в рамките на 30 дни за пълно възстановяване на парите. Восъчни о пръти ще расплавлены мини-лепило за пистолет.

R

Продукти в категория