.

.

СПЕСТЕТЕ 17% НА Еднакво сублимация хартия за прехвърляне на KASYU 12 и 4-те листа за прехвърляне на черни неплавящихся мастило.

СПЕСТЕТЕ 17% НА Еднакво сублимация хартия за прехвърляне на KASYU 12 и 4-те листа за прехвърляне на черни неплавящихся мастило.

BGN 7.99
Продукти

【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】4 бр листа с неплавящимися мастило с размер 12x11,8 инчаМожете да изпълнява двете проекти, като не купуват сублимационный принтер.Цвят и модел преведения лист KASYU за крикет ще е голямо неочаквано ярко изображение, след пренасяне на вашите материали!!. 【Идеални подаръци със собствените си ръце】 дайте воля на въображението си, направете уникален подарък-изненада за семейството си или с приятели!!Переносимая хартия KASYU добре се съчетава с бял поли-плат, платно, керамични стойка, керамична чаша, обеци, чанта, обувки, чорапи, подложка за мишка, престилка и възглавницата и т. 【се РАЗЛИЧАВА от HTV】 ЗА разлика от Iron-on или HTV рибка, в които за залепване на тапет на върха на основен материал се използва не предавателни въздух лепило, с листовете KASYU infusible ink, вашата персонализирана работа импрегнирани материали и "дишат" заедно с него.В резултат на това се получават устойчиви, ярки, красиви, безупречно гладка средства, които никога не беля, не кора, не мачкам и не са напукани. 【СИГУРНОСТ и простота плевене】Благодарение на безопасно висококачествена неплавящимся чернилам вие и семейството ви са надеждно защитени от агресивни химикали.Фини линии и детайли могат да бъдат идеално издялани.Ще можете с ЛЕКОТА плевене плевели, готови за идеален проекти. 【Гаранция KASYU】 30-дневна гаранция за връщане на парите.Всички запитвания или въпроси ще бъдат своевременно решени с помощта на задоволителен план!Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно използването на преводи на документи KASYU. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】4 бр листа с неплавящимися мастило с размер 12x11,8 инча.Можете да изпълнява двете проекти, като не купуват сублимационный принтер.Цвят и модел преведения лист KASYU за крикет ще е голямо неочаквано ярко изображение, след пренасяне на вашите материали!!. 【Идеални подаръци със собствените си ръце】 дайте воля на въображението си, направете уникален подарък-изненада за семейството си или с приятели!!Переносимая хартия KASYU добре се съчетава с бял поли-плат, платно, керамични стойка, керамична чаша, обеци, чанта, обувки, чорапи, подложка за мишка, престилка и възглавницата и т. 【се РАЗЛИЧАВА от HTV】 ЗА разлика от Iron-on или HTV рибка, в които за залепване на тапет на върха на основен материал се използва не предавателни въздух лепило, с листовете KASYU infusible ink, вашата персонализирана работа импрегнирани материали и "дишат" заедно с него.

R

Продукти в категория