.

.

Куклен Инструмент за коса, ленти за Вкореняване на косата, Куклени Коса 2 Размера за Производство на Перуки, Аксесоари, Здрав инструмент Направи си сам (2x0,6 мм 2x0,8 мм)

Куклен Инструмент за коса, ленти за Вкореняване на косата, Куклени Коса 2 Размера за Производство на Перуки, Аксесоари, Здрав инструмент

BGN 5.23
Продукти

Бележки : Игли длъжен да бъдат повредени в процеса на използванеВ процеса на DIY, моля, бъдете внимателни и търпеливи и да се забавляват, направи си САМ. Приложение : Подходящ за вкореняване на косата на куклата, дизайн прически, тънко перука перука, затваряне, производство на перуки, дантелен на предните перуки, както и добавяне на косата в проблемните места за възстановяване на линията на растежа на косата и други занаяти, даване на кукла красива и лъскава коса. Игла за вкореняване на коса 2-х размери 0,6 мм и 0.8 мм, преродения needle ще ви помогнат да се пресаждат перука куклам. Държачи за вкореняване на косата са подходящи за салонного или домашна употреба. Материал : Игла за тепане игли, изработени от неръждаема стомана, твърди, им е трудно да се прекъсне, остър и дълъг живот. Бележки : Игли длъжен да бъдат повредени в процеса на използване.В процеса на DIY, моля, бъдете внимателни и търпеливи и да се забавляват, направи си САМ. Приложение : Подходящ за вкореняване на косата на куклата, дизайн прически, тънко перука перука, затваряне, производство на перуки, дантелен на предните перуки, както и добавяне на косата в проблемните места за възстановяване на линията на растежа на косата и други занаяти, даване на кукла красива и лъскава коса. Игла за вкореняване на коса 2-х размери 0,6 мм и 0.8 мм, преродения needle ще ви помогнат да се пресаждат перука куклам. Държачи за вкореняване на косата са подходящи за салонного или домашна употреба. Материал : Игла за тепане игли, изработени от неръждаема стомана, твърди, им е трудно да се прекъсне, остър и дълъг живот.Описание : - Игла за вкореняване на коса 2-х размери 0,6 мм и 0.8 мм, игла reborn ще ви помогне да се пресаждат перука куклам. - Приложение : Подходящ за вкореняване на косата на куклата, дизайн прически, тънко перука перука, затваряне, производство на перуки, дантелен на предните перуки и добавяне на косата в проблемните места за възстановяване на линията на растежа на косата и други занаяти, даване на кукла красива и лъскава коса. - Забележки : Игли длъжен да бъдат повредени в процеса на използване.В процеса на DIY, моля, бъдете внимателни и търпеливи и да се забавляват, направи си САМ.

R

Продукти в категория