.

.

Зарядно устройство за PS4 – най-Доброто led зарядно устройство за вашия Sony PlayStation 4 - Цветна двойно зарядно устройство с невероятен ефект на светене – Бързо зареждане ?

Зарядно устройство за PS4 – най-Доброто led зарядно устройство за вашия Sony PlayStation 4 - Цветна двойно зарядно устройство с невероятен

BGN 18.19
Продукти

✔ ЗАРЕЖДАЙТЕ НЯКОЛКО контролери PS4 DUALSHOCK ЕДНОВРЕМЕННО – никога не пропускайте възможността винаги да има поне един от вашите контролери заредена и готова за сериозна игра! ✔ ЗАРЕЖДАНЕ на ТЕХНИТЕ КОНТРОЛЕРИ В ПЪЛНА СТИЛ – забравете за традиционните скучни зарядни станции PS4!Защо не направите така, че вашите контролери добре изглеждаше по време на зареждане?Tech Sharkz PS4 Dual Charger и той ще направи точно това е благодарение на страхотен цветен led ефекти, които променят цвета си на всеки няколко секунди. ✔ БЪРЗО зареждане – зареждане на двамата контролер Dualshock 4 в продължение на 5 часа или 3 часа за 1 контролер и се върнете към интензивна игра, знаейки, че вашите контролери свежи и готови за работа!. ✔ ДОПЪЛНИТЕЛЕН USB адаптер на СТЕНАТА – Не искате да оставят Play Station 4 включен или е в режим на изчакване за зареждане на контролери?Сега не ти трябва!Tech Sharkz са включени в комплекта стенен USB-адаптер, позволяващ се зарежда контролера от всеки електрически контакт. ✔ ГАРАНЦИЯ 1 година, БЕЗ ВЪПРОСИ – Tech Sharkz се стреми да осигури възможно най-доброто обслужване на клиенти, и затова сме включили гаранция 1 година, в комплекта зарядно устройство Tech Sharkz за PS4.Да споделите с нас и ние ще ви помогнем.

R

Продукти в категория