.

.

Двоен кабел за зареждане на контролера PS4 с дължина 10 метра /3 м, високоскоростен кабел Micro USB за зареждане и възпроизвеждане контролери на PlayStation 4 / Xbox One, едновременн?

Двоен кабел за зареждане на контролера PS4 с дължина 10 метра /3 м, високоскоростен кабел Micro USB за зареждане и възпроизвеждане контролери

BGN 0.33
Продукти

✔ Универсална съвместимост : идеален за едновременно зареждане на 2 контролери PS4/PS4 Slim/PS4 Pro, Xbox One X / One S/OneСъщо така е съвместим с устройства, които трябва зарядно устройство Micro USB се захранва (зарежда само контролери, но не се синхронизира с игрова система). ✔ Висока скорост на зареждане и възпроизвеждане : на пълна скорост зареждайте и възпроизвеждайте 2 контролер PS4 / Xbox One едновременно, което означава, че със сигурност може да се насладите на администратора по време на зареждане, не трябва да се спира, и се презарежда, което прави живота ви по-удобен!. ✔ Продълговати : кабели с дължина 10 метра / 3 m не се ограничават в движение по време на използването на контролери PS4 / Xbox One, им е много по-удобен за използване, удобно седнал на дивана или в легнало положение на леглото.Направете така, че да ви е лесно да сте в играта!. ✔ СВЕРХПРОЧНОСТЬ : Съединителните глави от неръждаема стомана лесно и стабилно се поставят в гнездото и не се превърне в насипно състояние и не падат от вашите контролери.Дори при интензивни движения в играта кабел остава здраво вставленным в конектор на контролера, просто се наслаждавайте на играта!. ✔ Гаранция : 100% чисто нов и високо качество двоен кабел за зареждане и възпроизвеждане, за ръководителите на PS4, Xbox One.С подкрепата на 1-годишна ограничена гаранция, моля, купувайте си с доверие и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа!. зарядно устройство за контролер ps4 10 метра/3 м, двоен кабел за зареждане висока скорост на зареждане и възпроизвеждане Micro USB кабел за контролери на Play Station 4/Xbox One, зареждайте 2 контролера едновременно Възможност за синхронизация на контролера PS4.

R

Продукти в категория