.

.

Зарядно устройство за контролер oope PS5, подходящ за химикалки PS5, Бързо Зарядно устройство, Информация за Двойно Зареждане, Детска дръжка, Основни Аксесоари за зареж?

Зарядно устройство за контролер oope PS5, подходящ за химикалки PS5, Бързо Зарядно устройство, Информация за Двойно Зареждане, Детска дръжка,

BGN 1.00
Продукти

"Led светлинен индикатор" Когато администраторът се зарежда, горни и долни led индикатори ще започне да мигаСлед захранването ще свети син индикатор; червен индикатор ще светне, когато геймпад заредена; синият индикатор ще светне, когато тя е напълно заредена. "Док-станция за зареждане на PS5'Тази док-станция за зарядно устройства, предназначени за свързване на специален адаптер за захранване и две контролери PS5.Той може да зарежда 2 контролер PS5 едновременно, така че ще можете да спестите повече време в играта.Нека ви ще бъде още по-забавно. "Бързо зареждане"'зарядно устройство ще захранване на база идва с адаптер на захранване (5v / 3 А) за бързо зареждане. [Съвет] Тъй като контролер PS5 е снабден с вграден чип за автоматична защита, когато заряда на батерията ще достигне 70%, батерията ще престане да зарежда. "Вграден умен чип"' Зарядни станции са оборудвани с чипове Smart protection, които са предназначени за предотвратяване претоварване на виновните, прегряване, защита от пренапрежение и късо съединение. "Обновяване на превключвателя за включване / изключване' в близост До пристанище USB C добавен превключвател за включване / изключване, което е много удобно.Led лента бавно ще започне да мига по време на зареждане.Описание : Този продукт е произведен от ABS-суровини.Двойна поставка за бързо зареждане P5 е предназначена за зареждане на геймпада PS5.На входа се използва интерфейс Type-c USB3.1, на изхода се използва пружинен машина за висока точност на сензора.Синият индикатор светва след включване, червен индикатор светва, когато геймпад заредена, а синият индикатор светва, когато е напълно заредена.Технически характеристики : Размер на продукта : 11,5 см височина x 4,7 ширина x 7 дължина Тегло на продукта : 110 g Интерфейс type-C високоскоростен бързо зареждане на Параметри на продукта : Вход : 5 В 1500 ma Изход : 5 750 ma 2 Опаковка в пакет : 1 * зарядно устройство.

R

Продукти в категория