.

.

Набор от инструменти за ремонт на Vastar за Xbox One 360, PS3 PS4 PS5 контролер XBOX X series|S, Набор от отвертки 12 в 1 T6 Т8 T10 Xbox One с Кръстни Отвертка 1,5, Безопасни Монтировочные Инструме?

Набор от инструменти за ремонт на Vastar за Xbox One 360, PS3 PS4 PS5 контролер XBOX X series|S, Набор от отвертки 12 в 1 T6

BGN 6.23
Продукти

【Многофункционален набор от】- Това е набор от инструменти за ремонт на многофункционални отвертки, включва T6 Torx/ Т8 / T10 и филипс отвертка 1,5, подходящ за контролери за Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS5 и много обикновени електронни устройства 【Висококачествени материали】- Отвертка е изработена от неръждаема стомана S2, която е по-стегната, по-точно и издръжливи в сравнение с, отколкото на тренировка silver CRV.Дръжката е изработена от полипропиленови материали, нескользящая и гъвкав, лесен за използване, лесен и податливая. 【Лесно да носите със себе си】-Идва с изискан чанта от EVA за удобно съхранение на инструменти и защитава вашите ремонтни инструменти от повреди. 【Намагниченная отвертка】-Всички магнитна отвертка, за да могат перфектно да улови и улавяне на малки винтове, за да се избегне падане или загуба, което е удобно за вашето приложение. 【Дълга гаранция】 - Vastar предлага 45-дневен възстановяване и доживотна гаранция, за да сте получили удоволствие от пазаруване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Този красив висококачествен инструмент за ремонт на набор от отвертки Nintendo - най-добрият избор за подарък на приятели.

R

Продукти в категория