.

.

Дървена Клетка за хамстери Prolee с място за Обитаване на Големите Мишки и Плъхове, Разкриваща се отгоре с с акрилни листове, Здрава конструкция, най-новият модел 2023 г.

Дървена Клетка за хамстери Prolee с място за Обитаване на Големите Мишки и Плъхове, Разкриваща се отгоре с с акрилни листове, Здрава конструкция,

BGN 1.33
Продукти

【Голямо пространство】 Размери 32×16×16 Изключително голямо интерактивно пространство е в състояние да побере дебела постеля и система от детски играчки за вашите домашни любимци могат да рови и да ги разследва, създаване на среда за вашите хамстери.Лесно да ги организирате убежище, зона за къпане в пясък, колело за хамстери или място за разходки в клетката.Вътрешната украса в комплекта не е включена. 【Премиальное качество】 е направен от здрава естествена дървесина са с висока плътност, покрита с устойчив на корозия и водоустойчив покритие.Материал на прозорците са прозрачни акрилни листове, така че вие винаги можете да имате ясна представа за дейността на хамстери.Той също идва с прозрачна чаршаф, която може да се постави на дъното на клетката, това предпазва от влага и значително улеснява почистването!. 【Обновен дизайн】 За разлика от други клетки за хамстери, фиксируемых силиконови пръстени, ние са подобрили надеждността на клетките.Той не се разпадне, дори когато се движите.В горната част на клетката има вентилационни отвори, които осигуряват циркулация на въздуха и премахване на неприятни миризми вътре.На поднимаемой покрива също така има и допълнителен прозорец картина, който е удобен за отваряне и осигурява повече ъгли на видимост. 【Лесен монтаж и почистване на】 Бърз монтаж само за броени минути.Акрилен лист за вътрешно основата улеснява почистването на клетките. 【100% гарантирано Удовлетворение】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или проблеми, нашите услуги за поддръжка на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. 【100% гарантирано Удовлетворение】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или проблеми, нашите услуги за поддръжка на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория