.

.

Мишката ELECOM Bluetooth, акумулаторна, с възможност за изключване, Тих, С тихо щракване, 4 бутона, за iPad, преносими PC и Mac, Малък размер, черен (M-CC2BRSBK-US)

Мишката ELECOM Bluetooth, акумулаторна, с възможност за изключване, Тих, С тихо щракване, 4 бутона, за iPad, преносими PC

BGN 13.79
Продукти

・МИШКА с КЛИПСОЙ : я закрепете на правилното място, например, в джобовете на лаптопаКак само се заредете литиево-йонна батерия, ще можете да го използвате около 1 месец.Икономия на електроенергия за сметка на използването на IR-led. ・Свързване чрез BLUETOOTH : Работно разстояние е 10 метра на немагнитной повърхността (например, дървена маса), 3 м с магнитна повърхност.(в нашето внутрифирменного разследване). ・DPI : разделителна способност 1200 dpi прави работата по-гладко и комфортно. ・ПОРТАТИВЕН : на задната част на мишката има превключвател за включване / изключване и за намаляване на разхода на батерията.Светлинна индикация за зареждане на батерията информира за това, когато трябва да заредите батерията. -Мишката ELEOM "Capclip" може да осигури мобилност и точно преместване на курсора.Помогнете подобряване на производителността на вашата работа. - Оригиналният компактен дизайн : може да се съхранява в джоб, чанта, да прикачите към вашия лаптоп и т. - Ключ за включване / изключване : намалява разхода на батерията. - Свързване чрез Bluetooth : може да се използва на вашия КОМПЮТЪР / таблетка, i Pad (виж По-подробна информация). -Броят точки на инч 1200.Начин на свързване, може да варира в зависимост от използвания от вас компютър.В тази ситуация, обърнете се към ръководството за потребителя на PC.Ръководства са на разположение онлайн в сайта elecomus dot com. Щракнете с десния бутон на мишката върху иконата в долната дясна част на екрана и след това кликнете на "Добавяне на Bluetooth устройство. Отворете капака на слота, а след това с помощта на предмет с острия връх задръжте натиснат бутона за свързване в рамките на 2-3 секунди.Мишката ще преминат в режим на сдвояване и led индикатор ще започне да мига в червено. На КОМПЮТЪРА, изберете "IR-оптична мишка ELECOM", за да регистрирате устройството. Метод за търсене варира в зависимост от използвания от вас устройство.Когато led светлината излиза, свързването е завършено.В менюто Bluetooth натиснете "Отваряне на настройките на Bluetooth. Отворете капака на слота, а след това с помощта на предмет с острия връх задръжте натиснат бутона за свързване в рамките на 2-3 секунди.В Macintosh изберете "ELECOM Bluetooth Blue LED Mouse", за да регистрирате устройството.

R

Продукти в категория