.

.

Преминете джойстик HKA1-41Z02 2NO 2-Позиционен Превключвател джойстик с мигновено връщане Joy Stick за областите автоматизация и сигурност, Системи за монтиране и контрол, К?

Преминете джойстик HKA1-41Z02 2NO 2-Позиционен Превключвател джойстик с мигновено връщане Joy Stick за областите автоматизация и сигурност,

BGN 1.33
Продукти

Преминете джойстик - това е един ключ, който разполага с 2 нормално разомкнутых контактШироко се използва в областта на автоматизацията и сигурността, инсталиране и системи за управление, контрол мощност, охлаждане на основния източник на захранване, и т., Преминете джойстик - това е един ключ, който разполага с 2 нормално разомкнутых контакт.Той може да управлява електромагнитен пускателем, контактором, релета и други електрически вериги.Гумена капачка на писалката е устойчив на вода, масло и прах.След отпускане на дръжката се върне в изходна позиция.След отпускане на дръжката се върне в изходна позиция. Преминете джойстик - това е един ключ, който разполага с 2 нормално разомкнутых контакта2. След отпускане на джойстика да се върне в първоначалното си положение3. Гумена капачка на писалката е устойчив на вода, масло и пыли4. Той може да управлява електромагнитен пускателем, контактором, релета и други електрически цепями5. Широко се използва в областта на автоматизацията и сигурността, инсталация и система за управление, мониторинг, мощност, охлаждане на основния източник на захранване, и др Спецификация : Функции : Switch джойстик - това е един ключ, който разполага с 2 нормално разомкнутых контакт.След отпускане на дръжката се върне в изходна позиция.Гумена капачка на писалката е устойчив на вода, масло и прах.Той може да управлява електромагнитен пускателем, контактором, релета и други електрически вериги.Широко се използва в областта на автоматизацията и сигурността, система за инсталация и управление, мощност, охлаждане на основния източник на захранване, и т. Технически спецификации : Модел : HKA1-41z02тип : 2-позиционен моментно контакт : 2 няма Напрежение и ток : AC380 V 5 A Ъгъл : ± 30 ° Electric ресурс : 100 000 пъти Механичен ресурс : 100 000 пъти Диаметърът на монтажни отвори : 30 мм Размер : 15 * 4,8 см / 5,91 * 1,89 инча Тегло : 202 грама (прибл.) Пратката включва : 1 x ключ.

R

Продукти в категория