.

.

Qingsi 12 Бр. Пластмасови Корита За Сортиране Мъниста Голям Диамант Тава за Чинии С Кристали Елмазен Инструмент Направи си сам За Маркиране на Ноктите с Мини-портал На ?

Qingsi 12 Бр. Пластмасови Корита За Сортиране Мъниста Голям Диамант Тава за Чинии С Кристали Елмазен Инструмент Направи си сам За Маркиране

BGN 3.33
Продукти

Материал : ПластмасаЦвят : синьо, прозрачно, зелено, лилаво. Размер : както е показано на снимката.С МИНИ-БИТУМНА в КРАЯ НА Тези подноси за подреждане на топки имат мини-амортисьор на тесен край, можете да се затвори или отвори амортисьор.Лесно се изсипва останалите диаманти в контейнер.Идеален за направи си САМ 5 D диамант живопис, нийл-арт, украшения за мобилни телефони и т. Инструмент за диамант живопис : Поставете диамант в пластмасова тава, леко се разклаща, за да диаманти са разположени в редица.Направете своя производствен процес е по-плавен.Създавайте по-голямо удобство при създаването на картини с диаманти.ПРИЛОЖЕНИЕ : Пластмасови табла за подреждане на топки, подходящи за пълни или частични диаманти различни размери, квадратни или кръгли боя.Използването на този на тавата за хартия ще ви помогне по-бързо завършване на алмазную рисувани.Пратката включва : 12 бр. пластмасови корита за сортиране мъниста, голям Диамант тава за чинии с кристали, елмазен инструмент за кръстат бод "Направи си сам" за дизайн на ноктите.Материал : Пластмаса.Цвят : синьо, прозрачно, зелено, лилаво. Размер : както е показано на снимката.С МИНИ-БИТУМНА в КРАЯ НА Тези подноси за подреждане на топки имат мини-амортисьор на тесен край, можете да се затвори или отвори амортисьор.Лесно се изсипва останалите диаманти в контейнер.Идеален за направи си САМ 5 D диамант живопис, нийл-арт, украшения за мобилни телефони и т. Инструмент за диамант живопис : Поставете диамант в пластмасова тава, леко се разклаща, за да диаманти са разположени в редица.Направете своя производствен процес е по-плавен.Създавайте по-голямо удобство при създаването на картини с диаманти.ПРИЛОЖЕНИЕ : Пластмасови табла за подреждане на топки, подходящи за пълни или частични диаманти различни размери, квадратни или кръгли боя.Използването на този на тавата за хартия ще ви помогне по-бързо завършване на алмазную рисувани.Пратката включва : 12 бр. пластмасови корита за сортиране мъниста, голям Диамант тава за чинии с кристали, елмазен инструмент за кръстат бод "Направи си сам" за дизайн на ноктите.Материал : Пластмаса.Цвят : синьо, прозрачно, зелено, лилаво. Размер : както е показано на снимката.

R

Продукти в категория