.

.

FAVOMOTO 2 елемента 1 Лепило Pro Инструменти Прозрачен Пъзел Прозрачен Лак, Лепило За закрепване към стената Пъзели Аксесоари Аксесоари За Пъзела Diamond Фигура Тапети Лепи?

FAVOMOTO 2 елемента 1 Лепило Pro Инструменти Прозрачен Пъзел Прозрачен Лак, Лепило За закрепване към стената Пъзели Аксесоари Аксесоари

BGN 24.48
Продукти

Прозрачно лепило : те са направени от леки материали, дори и ако ви ще ги носите със себе си, те не могат да ви накарат да се уморяватАксесоари за тапети : Можете да вземете тези преносими диамантени художествени лепила със себе си в случай на спешна подмяна.Лепило за запечатване на пъзела : ? Те имат малък размер, удобен за съхранение, не заемат твърде много място.Лепило : Тези течни лепила са гладки ръбове, нямат посочи ъгли и изпъкнали части и не се надраскат на ръката при употреба.Инструменти за запечатване : Това е уникален интериор, приятели и близки.И това е също така достъпът до запечатыванию лобзика, когато той ще бъде завършен.Прозрачно лепило : те са направени от леки материали, дори и ако ви ще ги носите със себе си, те не могат да ви накарат да се уморяват.Аксесоари за тапети : Можете да вземете тези преносими диамантени художествени лепила със себе си в случай на спешна подмяна.Лепило за запечатване на пъзела : ? Те имат малък размер, удобен за съхранение, не заемат твърде много място.Лепило : Тези течни лепила са гладки ръбове, нямат посочи ъгли и изпъкнали части и не се надраскат на ръката при употреба.Инструменти за запечатване : Това е уникален интериор, приятели и близки.И това е също така достъпът до запечатыванию лобзика, когато той ще бъде завършен.Списък на опаковки 2 x бутилка лепило Характеристики - Универсално лепило, просто поставете алмазную художествена рисувани върху равна повърхност, натиснете леко с върха на гъба, след това нанесете равномерно върху повърхността на диамант художествена стенопис, търпеливо изчакайте и запазете течни лепило сухо. -Размер : аксесоари 4. -Материал : PVA brighten diamond art лепило - подходящ е не само за всички картини с диаманти, но и за прозрачно лепило за пъзела. -Цвят : както е показано на фигура diamond арт-мерки и теглилки -Обем : 120 мл (4 унции) diamond арт определя лепило - Той може да направи вашия diamond арт и готова мозайка гладка и изглежда като блестящ диамант арт-лепило за запечатване. - Материал умерен, здрав и сигурен, и си запазва лобзик в добро състояние, герметизируя инструменти. - Можете да използвате достатъчно количество течно лепило, което за известно време може да се превърне в компактен твърд художествен лепило.

R

Продукти в категория