.

.

4 Опаковки Винтажной Кърпички за рязане на албуми, Рамка на Прозорец, Декоративна Хартия, лента за Фотоапарат, Хартия за производство на пощенски Картички, направи ?

4 Опаковки Винтажной Кърпички за рязане на албуми, Рамка на Прозорец, Декоративна Хартия, лента за Фотоапарат, Хартия за производство

BGN 3.33
Продукти

* (Струва им пари ) * Ретро набор от хартия cutout deco се състои от 4 опаковки и 5 парчета кърпички с кръгли отвориВсяка опаковъчна хартия деко съдържа 20 броя (неповторяющийся дизайн). * (Набиране на хартията за рязане в различни стилове ) * Декоративна хартия за рязане на рамката е публикувана в 3 класически цветове : черно, бяло и бежевом, можете да използвате и двете страни, че ще отговарят на вашите нужди в различни варианти на оформяне на албуми, албуми като ретро, така и елегантни. * (Различни теми) * На декоративна хартия се нанасят различни форми и модели, като например дограма, фото рамка, рамка за филм, хартия за салфетки и т. * (Хартия за декоративна рамка от премиум-клас) * Нашият набор от хартия за декупажа е изработена от специална хартия, която придава на вашето творение матирани текстура. * (Множество функции) * Тези хартия за декупажа са лесни за употреба и са идеални за придаване на елегантност и креативността на всеки проект, такова като scrapbooking, коллажирование, водене на дневници, изготвяне на картички, щанцоване, фото албум, арт-проект, ръкоделие и др * (Струва им пари) * Ретро набор от хартия за декупажа се състои от 4 опаковки и 5 парчета кърпички с кръгли отвори.Всяка опаковъчна хартия деко съдържа 20 броя (неповторяющийся дизайн). * (Набиране на хартията за рязане в различни стилове ) * Декоративна хартия за рязане на рамката е публикувана в 3 класически цветове : черно, бяло и бежевом, можете да използвате и двете страни, че ще отговарят на вашите нужди в различни варианти на оформяне на албуми, албуми като ретро, така и елегантни. * (Различни теми) * На декоративна хартия се нанасят различни форми и модели, като например дограма, фото рамка, рамка за филм, хартия за салфетки и т. * (Хартия за декоративна рамка от премиум-клас) * Нашият набор от хартия за декупажа е изработена от специална хартия, която придава на вашето творение матирани текстура. * ( Множество функции) * Тази книга за декупажа е лесен за използване и е идеален за придаване на елегантност и креативността на всеки проект, такова като scrapbooking, коллажирование, водене на дневници, изготвяне на картички, щанцоване, фото албум, художествен проект, ръчна изработка и т.

R

Продукти в категория