.

.

Комплект остриета за ножове за бродерия FantastiCAR Precision Кътър Набор от ножове за хоби (30 бр.) за произведения на изкуството, Scrapbooking, Шаблон, Архитектурното моделиране, О?

Комплект остриета за ножове за бродерия FantastiCAR Precision Кътър Набор от ножове за хоби (30 бр.) за произведения на изкуството,

BGN 1.33
Продукти

[ Необичаен организиран калъф] Този комплект ножове за хоби включва шаблони, нож за фино заточване, чакъла и долбления, пакетиран в компактен пластмасов прозрачен калъф за лесно съхранение и пренасяне, благодарение на което те са добре подредени на едно мястоВсички остриета, не падат и не испачкаются, когато вие ще откриете калъф!. [Остри ножове SK5] 23 остриета с висока твърдост, добра еластичност и здравина, с лазерна маркировка на всяка острието за по-лесна идентификация. [Устойчива на плъзгане дръжка] Ергономична дръжка, която е съвместима с различни видове ножове.Лесно сменяеми остриета заемат не повече от 5 секунди.Алуминиева дръжка, обтянутая гума, предотвратява подхлъзването, намалява умората на ръката и осигурява по-голяма точност и контрол. [ Универсален и практичен набор] Основен стартов комплект ножове за хобита-бродерия за по-малки работи на рязане и обикновено се използва за рязане на меки и леки материали като ABS, PVC или блок пяна EVA, пробковое дърво, плат, хартия (за колажи и скулптури), винилови постелки, филц, тиксо, хартия за контакт, художествена подвижния хартия, картон, кварц, картон, гума (гумени печати), глина, бечевка.Идеален за задачи, където се изисква прецизност, а не силата, като например за поръчване на скрап. [Надеждна гаранция] FANTASTICAR предоставя годишната гаранция за дефекти в материала и изработката.Всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория