.

.

Източник на захранване за татуировки, Батерия за татуировка-химикалки с USB интерфейс на 1300 mah, Батерия за татуировка-химикалки с интерфейс RCA, Лека Батерия за татуир?

Източник на захранване за татуировки, Батерия за татуировка-химикалки с USB интерфейс на 1300 mah, Батерия за татуировка-химикалки с

BGN 17.39
Продукти

【Регулиране на напрежението】 Източник на храна за татуировки с 6-В, 7-В, 8-В, 9, 11, може да се регулира, отговарят на изискванията към скоростта на художници-татуировщиков за управление на различните частиБезжична захранване за татуировки лек и компактен, така че захранването и вашият татуировочная дръжка обединени в едно цяло, което прави работата лесна. 【Порт RCA】 Този безжичен източник на храна за татуировки е стандартен RCA, подходящ за всички стандартни татуировка-машини RCA.Източник на захранване за татуировки с помощта на стандартен интерфейс RCA, подходящ за повечето татуировка-машини RCA, плътно затваряне, не е лесно да падне. 【Удобно управление】 отърви се от традиционния си източник на захранване, за да използва линия за захранване, кабел за затягане на татуировки, ножную педала на татуировки за работа, направете работата си по-удобно.Лесно се презареждат и се прехвърля, така че можете да го използвате дори за работа на открито. 【Батерия с голям капацитет】 Вградена литиева батерия с капацитет 1300 mah, при пълно зареждане и работно напрежение 8, този източник на храна за татуировки RCA може да продължи да работи в продължение на 8 часа.Направи татуировка голяма площ може, като се използват последователно два хранене. 【Многофункционален】 батерия за татуировочной дръжки с функция за изключване, презареждането, защита от изпускане, с индикаторна лампа, мига за показване на състоянието на зареждане, която е лесна за удобно използване.Параметри : Тип на продукта : Източник на захранване за татуировки Материал : алуминиева сплав, електронни компоненти Порт захранване : порт RCA Батерия : литиево-йонна батерия 1300 mah (в комплекта) Размер : прибл. 62,8x27,5 мм/2,47x1,08 Вход : DC5 V 1a Изход : 6 В 7, В 8, В 9 и В 11 В Време за зареждане : 3.5 часа (забранено е се зарежда с помощта на зарядно устройство над 5 В) Време на работа : изходно напрежение 8 може да се използва за около 8 часа, Като използвате : 1. Продължително натискане на бутона на захранването за 2 секунди, позволява ви да слушалката, без висока мощност на стартера.Бързо натиснете два пъти бутона на захранването, за да стартирате машината, и ще бъде открито мощно пусковое хранене.

R

Продукти в категория