.

.

Beavorty 1бр Салон Надолу Масаж Лице, Козметичен Тампон изключително практични Възглавници За Тялото Домашен Спящия Цветен Спален Кръгла Подложка За Грижа За Кожата Р?

Beavorty 1бр Салон Надолу Масаж Лице, Козметичен Тампон изключително практични Възглавници За Тялото Домашен Спящия Цветен Спален

BGN 17.33
Продукти

Масажна възглавница-поставка за лице : Нашата силиконовата възглавница може да се изчисти, протерев влажна хартиена кърпа, което е много удобноВъзглавница за лице надолу : Голям отвор гарантира, че очите на клиентите никога не ще се чувстват налягане, извити угловатая повърхността съответства на всяка индивидуална форма на лицето.Възглавница за подкрепа на лица : избавя лицето от болки, причинени от продължителна лежанием с лицето надолу, и ефективно се противопоставя на гу Възглавница за лицето и главата с останалите. Силиконовата масажна възглавница : Превърнете обикновена плоска повърхност в първокласен маса, направете си масаж по-удобно.Масажна възглавница-поставка за лице : Нашата силиконовата възглавница може да се изчисти, протерев влажна хартиена кърпа, което е много удобно.Възглавница за лице надолу : Голям отвор гарантира, че очите на клиентите никога не ще се чувстват налягане, извити угловатая повърхността съответства на всяка индивидуална форма на лицето.Възглавница за подкрепа на лица : избавя лицето от болки, причинени от продължителна лежанием с лицето надолу, и ефективно се противопоставя на гу Възглавница за лицето и главата с останалите. Силиконовата масажна възглавница : Превърнете обикновена плоска повърхност в първокласен маса, направете си масаж по-удобно.Пакетът включва 1 x възглавница за лице Особености - Специален дизайн за по-добро кацане и комфорт.Можете да се насладите на салонной възглавница за лица в процеса на пътуване. - Подходящ за използване като възглавница за подкрепа на лица в домашни условия. - Размер : Около 31,00 X26,50 X2,50 см. /12,18 X10,41 X0 възглавница за лице. - Проста по конструкция възглавница за салонного грижи. - Материал : Силикон масажна възглавница за лице - Изработени от различен материал, тя го ползвай.Можете спокойно да използвате тази силиконовата възглавница-масажор. - Това е продукт с малък размер, лесно и удобно в переноске, така че можете да го вземете със себе си навсякъде, и да си легнете върху възглавницата за лице.Информация за стоки Предната определяне възглавница Възглавница идеално облегает извивка на лицето, като осигурява най-добрата поддръжка на главата, шията и раменете.

R

Продукти в категория