.

.

Чаша за Мастило за Татуировки, 300шт Розови Аксесоари За Татуировки Силиконови Капачки За Мастило Пигмент За Татуировки, Капачки За Мастило на водна основа със Сили?

Чаша за Мастило за Татуировки, 300шт Розови Аксесоари За Татуировки Силиконови Капачки За Мастило Пигмент За Татуировки, Капачки За Мастило

BGN 2.00
Продукти

Розови шапки за татуировки : Обработени при температура от 4000 градуса по Целзий, така че можете да ги използвате, със спокойна душаНе е необходимо да използвате поставка, на дъното на чаша предназначен за надеждно задържане на стъклени или метални столешницах. подходящ за татуировки, татуировки вежди, молив за очи, цветни татуировки за устни, и т., Подходящ за салони за красота.Аксесоари и обзавеждане за татуировки : Чашката за пигмент е лесен за използване и може да се хвърлят след употреба.Чашки за пигмента на татуировката са идеални за съхранение на пигмент и мастило.Капачки за мастило за татуировки, може да помогне за начинаещи или професионални художници-татуировщикам да реши проблема за съхраняване на пигмент и мастило за татуировки.Силиконови капачки за мастило : Тези чашки за мастило за татуировки са идеални за съхранение на пигмент или мастило за татуировки.много подходящ за съхраняване на бои за татуировки или мастило.Лесно се почистват и се съхраняват.Ще ви помогнем да направите красива татуировка.Чашки за мастило за татуировки : те са лесни за почистване и съхранение, те са идеални за съхранение на пигменти за татуировки или мастило.Подходящ за професионални или домашни татуировщиков.Опаковани в прозрачна пластмасова кутия за прецизно съхранение и лесен достъп.Количество : 300 бр. Диаметър : прибл. 12 мм / 0,47 инча.Височина : прибл. 13 мм / 0,51 инча.Розови аксесоари за татуировки : Нашите мастилото шапки microblade, изработени от висококачествен силикон.Хранително-вкусовата силиконов материал, мек и гъвкав, няма да навреди на иглата по време на употреба.Те е водоустойчив, дълготраен и безопасен за използване, и никога не опрокинут. Долната чаша : Мек силиконов материал, мек и еластичен, за да се гарантира, че потребителят няма да навреди на иглата по време на употреба, а конструкцията на дъното на чашата може здраво, за да запази на работния плот. Чашка за пигмент е лесен за използване и може да се хвърлят след употреба. Използване в салон за красота : Нашите чаши за мастило за татуировки се използват за съхранение на пигмент и мастило, които са лесни за почистване и съхранение.Ще ви помогне да завърши перфектната татуировка, щедър е достатъчно за използване в продължение на дълго време.

R

Продукти в категория