.

.

Капачка за мастило за татуировки GLOGLOW, за Еднократна употреба Чаши за Мастило За татуировки, Пластмасови Аксесоари За Пигмент за Микроблейдинга, Притежателя (500 бр.)

Капачка за мастило за татуировки GLOGLOW, за Еднократна употреба Чаши за Мастило За татуировки, Пластмасови Аксесоари За Пигмент за Микроблейдинга,

BGN 1.00
Продукти

Спецификация : Функции : 1 За еднократна употреба материал с високо качество, чист, гигиеничный, безопасен и екологично устойчив. Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или пигменти за перманентен грим. Малък и удобен за използване, когато можете просто да го носите на пръстите на краката. Идеален за правенето на татуировка-студио или домашна употреба. Бързо, лесно и без елементарно почиства и съхранява.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид : Пръстени за татуажа мастило Материал : пластмаса Опции : 100 бр., 500 бр Тегло на опаковката : 76 грама (100 бр.), 158 г (200 бр.), на 356 грама (500 броя) Размер : M (без разделител) Цвят : както е показано на фигура Функция : Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, гел за премахване или пигменти за перманентен грим.Пакетът включва : 100шт/200шт/500шт Пръстени за мастило за татуировки.

R

Продукти в категория