.

.

Силиконов ремък за точки, Прислужници за очила, Спортен противоскользящий еластичен държач за кабела (с каишка за точки X 4, дръжка за уши X 4)

Силиконов ремък за точки, Прислужници за очила, Спортен противоскользящий еластичен държач за кабела (с каишка за точки X 4, дръжка за уши

BGN 0.67
Продукти

100% СиликонИздърпайте закопчалка. Размер на каишка за точки : обща дължина 21,5 см. / 8,5 инча, размер на отвора 0,9 х 0,2 см, еластична конструкция позволява да се разтягат каишка до 45 виж ПОГРИЖЕТЕ се за ОЧИЛА : Сложете противоскользящий лентата на очилата, след това сложете го на главата си, за да могат ефективно да се предотврати падане точки, докато тренирате на открито.ЗДРАВ материал : и Двете лента за очила са изработени от мек силикон, който се отличава с издръжливост, гъвкавост, лекота и удобство, мекота и издръжливост, удобство за главата, прост и практичен дизайн, удобството на използване. 2 РАЗЛИЧНИ цвята : черно-Бял (по 2 броя от всеки цвят).Можете да изберете Най-добрите от тях, съответстващ на Вашето настроение и спортна обстановка, отговарящи на Вашите Различни нужди.Количество : 4 броя; Забележка : Широчина опашчица приложими крачета за очила е 0,8 - 1,5 см /0,32 - 0,6 инча, подходящ за повечето крачета за очила, с изключение на тънки метални крачета за очила.Противоскользящий силиконов каучук е по-подходящ за ацетатных крака точки, а не за тънки метални крачета точки, той е приложим към широчината на опашката, краката точки до 9 мм. Когато спортувате или се занимавате с дейности на открито, вашите очила може да падне с лесен стуком.Този път ще ви се наложи една противоскользящий каишка за очила за използване.Противоскользящий каишка за очила, изработени от устойчив на мек еластичен силиконов материал и е подходящ за носене възрастни и деца.Лесно можете да фиксирате противоскользящий каишка на крака точки и да го носите на главата си, за да се предотврати падането точки.Характеристики цвят : 2 цвят. Материал : здрав мек еластичен силикон.Обща дължина : 22 вж. (еластична конструкция позволява да се разтягат каишка до 45 см).Размера на дупките за краката точки : 0,9 см x 0,2 виж на 100% абсолютно нови и висококачествени очила за очила с противоскользящим еластичен силикон лента на главата. Дизайн еластичен силиконов каишка за ръка, го прави подходящ както за възрастни така и за деца.Чрез създаването на противоскользящий каишка за крачета точки и поставяйки го на главата си, вие можете ефективно да се предотврати падането на точки по време на спорт.

R

Продукти в категория