.

.

Сейф за пренасочване на скривалището - Реалистично выглядящая банка за съхранение на ценности, пари, бижута ключове хапчета | контейнер за скривалището каси и конт?

Сейф за пренасочване на скривалището - Реалистично выглядящая банка за съхранение на ценности, пари, бижута ключове хапчета | контейнер за

BGN 1.33
Продукти

? Вашите приятели ще бъдете изумени, когато тази обикновена на вид банката да се превърне в тайното скривалищеЕдинственият проблем е, че тогава те ще знаят, къде се крие своите добри неща!А още по-добре, купете 2, да имат собствено скритото клон!. ✔️ СЕ чувстват в безопасност, знаейки, че ценните неща са скрити в предвид.Този оригинален дизайн ви дава бърз достъп до всяко малки предмета, който бихте искали да имате в наличност, но така и не намерили. ✔️ ВИСОКО КАЧЕСТВО - изглежда точно като обикновени консервирани храни.Идеална за скриване на малки предмети, като например лекарства, свити доларови банкноти, пръстени, обеци и micro SD карта. ✔️ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - отваряте, отвинчивайте фалшиво дъно и пазете всичко, което не искате да ви намери.Безопасни размери : 4,4 инча височина х 2,9 инча в диаметър. ? Е ГАРАНТИРАНО : Ние гарантираме 100% връщане на парите за всички наши продукти, без никакви въпроси.Сейф diversion safe can - идеалното незабележимо място, за да се скрие ценни вещи от крадец.Средната разбойник ще се проведе в дома си само за около осем минути.Обикновено те бързат да вземете най-очевидните ценни предмети.Им и в главата му няма да дойде проверка тенекия на предмет наличие имате ценни предмети.

R

Продукти в категория