.

.

Предпазни работни Ръкавици ANDANDA от няколко пакета, Работни ръкавици от непрекъсната трикотаж с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие, Идеални Работни Ръкав?

Предпазни работни Ръкавици ANDANDA от няколко пакета, Работни ръкавици от непрекъсната трикотаж с антиоксидантна полиуретанова

BGN 3.33
Продукти

Произведено в САЩ или са внесениЕластичната закопчалката. 【Висококачествен PU】 : Предпазни работни ръкавици ANDANDA с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие на дланта и върховете на пръстите, притежават отлична устойчивост на износване, трайни изземване и висока сръчност в сухи и леко влажни / благата условия. 【УДОБНИ И дишащи】 : Предпазни работни ръкавици ANDANDA с безпроблемна плетиво обвивка 15 калибър, които осигуряват комфорт, бързина и пропускливост на въздух. 【Подобрен дизайн】 : Конструкция от дъвка с ластик на китката осигурява на вашите ръце на от голяма достъпност и гъвкавост, предпазни работни ръкавици ANDANDA. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА РЪКАВИЦИ】 : Предпазни работни ръкавици ANDANDA - това е многофункционална работни ръкавици за извършване на леки и средни работи с общо предназначение.Те са икономични и са идеални за Складиране, логистика, ремонт на автомобили, Монтаж, Складиране, подреждане на дома, на двора, озеленяване, почистване.Не се препоръчва за тежки работи и всякакви тежки мазни / влажни условия. 【Високо КАЧЕСТВО на ОБСЛУЖВАНЕ】 : съответствие на стандарти CE EN388 3121 X и EN ISO 21422. АНДАНДА придава голямо значение на качеството на обслужване на клиентите.Вие можете да бъдете спокойни за своята покупка.Ако имате някакви въпроси или препоръки за нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен услуга.Произведено в САЩ или са внесени.Еластичната закопчалката. 【Висококачествен PU】 : Предпазни работни ръкавици ANDANDA с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие на дланта и върховете на пръстите, притежават отлична устойчивост на износване, трайни изземване и висока сръчност в сухи и леко влажни / благата условия. 【УДОБНИ И дишащи】 : Предпазни работни ръкавици ANDANDA с безпроблемна плетиво обвивка 15 калибър, които осигуряват комфорт, бързина и пропускливост на въздух. 【Подобрен дизайн】 : Конструкция от дъвка с ластик на китката осигурява на вашите ръце на от голяма достъпност и гъвкавост, предпазни работни ръкавици ANDANDA. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА РЪКАВИЦИ】 : Предпазни работни ръкавици ANDANDA - това е многофункционална работни ръкавици за извършване на леки и средни работи с общо предназначение.

R

Продукти в категория