.

.

Теплозащитный екран за ръце Watris Veiyi, Заваряване Подложка За Ръката, Разрязващи Ръкавици от Телешка Кожа с Алюминизированной Задната част За Заваряване на Промишле?

Теплозащитный екран за ръце Watris Veiyi, Заваряване Подложка За Ръката, Разрязващи Ръкавици от Телешка Кожа с Алюминизированной

BGN 7.19
Продукти

【Качествени материали】 висока температура тампон за ръце, произведени от расщепленной телешка кожа и алюминизированного материал на облегалкатаДръжка от телешка кожа, задна страна на дланта е направена от алюминизированного материал. 【Отличен ефект на изолация】 Външен слой е направен от светоотражающего алуминий, който отразява топлинния поток; Вътрешен слой, изработени от огнеупорни и устойчива на износване пластове на кожата, което осигурява допълнителен ефект на топлоизолация. 【Пожароустойчивост】Заварени облицовки за ръце, се различават износоустойчивост, топлоизолация, огнестойкостью, висока устойчивост на топлина и е отражение на топлинния поток.Защитни екрани за ръце и оборудвани по такъв начин, че конвенционалните заваръчни ръкавици отразява топлинния поток. 【Многоступенчатое прилагането на】 Подходящ за промишлени котли, топене на метали, рязане, заваряване, топене и на други работни места.Защитете ръцете си от заваръчни пръски и топлина по време на работа. 【Послепродажная гаранция】 Ние ценим пазаруване и удовлетвореността на всеки клиент, така че, ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Предлагат се и безплатни услуги за връщане и размяна.Технически характеристики : Материал : расщепленная воловья кожа и алюминизированная задната част Цвят : както е показано на снимката Дължина : 21 см/8,3 Подплата : прав маншет Тела : подходящ за промишлени котли, топене на метали, рязане, заваръчни работи, и т., на Помещение включва : 1 * Подложка за ръце.

R

Продукти в категория