.

.

Gudvilla 200 БРОЯ Тъмно Сини Чинии и Салфетки За Парти, Тъмно-Сини Хартиени Чинии На 50 гости, Сини и Сребърни Празнични Чинии за Еднократна употреба на Годишнина от сватб?

Gudvilla 200 БРОЯ Тъмно Сини Чинии и Салфетки За Парти, Тъмно-Сини Хартиени Чинии На 50 гости, Сини и Сребърни Празнични Чинии за Еднократна

BGN 0.67
Продукти

【200ШТ на 50 гости】 Набор от тъмно-сини празнични чинии, включващ 50 * 9 сини десертни чинии, 50 * 7 тъмно сини чинии, 50 * 9 грама картонени чаши, 50 * 6,5 тъмно сини салфеткиДостатъчно, за да направим идеалната парти по случай рождения ден в тъмно сини и цветни тонове.И е идеалният избор, за да вървят добре с другите ни тъмно-сини декорации за рождения ден. 【Безопасно разогревайте чинии и чаши в микровълнова печка). 【Премиум качество】 Нашите тъмно сини хартиени чинии със сребърни точките не се натрупват и не се разкъсват, те са достатъчно силни, за да побере пълна чиния с храна.Нашите тъмно сини картонени чаши с удебелени обработка не се случва.Нашите тъмно сини салфетки добре да абсорбират вода и не изчезват.Нашите празнични аксесоари са изработени от деним и диаманти ще направи впечатление на нашите гости. 【Класически дизайн】 Сини и сребърни чинии и салфетки за партита са декорирани в тъмно син фон с шарките в сребърни точки.Създайте водещи и елегантна атмосфера на нашата страна по повод на пенсиониране.Купи тези плочи за душ за младоженци, и вашите приятели ще кажат, че наистина имате вкус към красотата!. 【Подходящ за всички поводи】 Кралски сини хартиени чинии с трапезария и кухненска посуда е подходяща за всички дейности, като например парти в чест на Деня на бащата, абитуриентски, разкриване на пол, годеж, детски душ и т. Натиснете "Купи сега", за да придобият идеална сини празнични чинии, чаши и комплекти салфетки.

R

Продукти в категория