.

.

BESTonZON Чистачка за миене на прозорци Универсален Стъргало за душ за Стъклени врати и душ (5 бр., 11,5), Чистачки за душ с Взаимозаменяеми ивица и Самоклеящимся на една ку?

BESTonZON Чистачка за миене на прозорци Универсален Стъргало за душ за Стъклени врати и душ (5 бр., 11,5), Чистачки за душ с Взаимозаменяеми

BGN 54.63
Продукти

Неръждаема стомана ?УНИВЕРСАЛЕН СТЪРГАЛО : С помощта на универсалната скрепер лесно да почистите стъкло, плочки в банята, душ паравани, автомобилни стъкло и много други повърхности. ? ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА : Разработен с удобен за носене дръжка за удобно захващане.Извита дръжка дизайн прави стъргало за миене на прозорци е по-удобно и лесно в очакване, и той не се плъзга дори и с интензивно почистване. ? ЛЕСНА за СЪХРАНЕНИЕ и УПОТРЕБА : Той идва с лепкава стена на една кука за бърз достъп и удобство на използване. ?КОМПЛЕКТ ОБОРУДВАНЕ : Идва от замяна на силиконовата подложка за лесен монтаж и подмяна, която ще продължи дълго време. ?Стъргало за душата ви позволява бързо и лесно побеждавам капки вода с всякакви плоски гладки повърхности.Предназначен за работа в банята и извън нея, този скандалджия е също много подходящ за прозорци и автомобилни врати!.Описаниевы търсите нещо професионално и практично за душата?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Практичен стъргало позволява бързо и лесно да се изтрива капки вода с всякакви плоски гладки повърхности.Конструкция с преносим дръжка осигурява удобен захват и повишава ефективността на прибиране на реколтата.Характеристики -Цвят : черен-Материал : неръждаема стомана-Размер на скрепер за душата : около 30,00 X18,50 X3,50 см / 11,79 X7,27 X1,38 С помощта на универсалната скрепер лесно да почистите стъкло, плочки в банята, душ паравани, автомобилни стъкло и много други повърхности.Проектиран с преносим дръжка за удобно захващане.Извита дръжка дизайн прави стъргало за миене на прозорци е по-удобно и лесно в очакване, и той не се плъзга дори и с интензивно почистване.Той идва с лепкава стена на една кука за бърз достъп и удобство на използване.Идва от замяна на силиконовата подложка за лесен монтаж и подмяна, която ще продължи дълго време.Стъргало за душата ви позволява бързо и лесно побеждавам капки вода с всякакви плоски гладки повърхности.Предназначен за работа в банята и извън нея, този скандалджия е също много подходящ за прозорци и автомобилни врати!Пратката включва 5 х стъргало за душ 5 х Замяна ивица 5 х лигав кука.

R

Продукти в категория