.

.

Гемотон Строга Кофа Диспенсер за Люспи Контейнер За Ориз Бял прах за пране Диспенсер За Прах за пране Празни Кутии От Боя Парцал и Кофа Кофа За Пране Кутия За прах з?

Гемотон Строга Кофа Диспенсер за Люспи Контейнер За Ориз Бял прах за пране Диспенсер За Прах за пране Празни Кутии От Боя Парцал

BGN 0.67
Продукти

Контейнер за прах за пране : органайзер за прах за пране е достатъчно места, многофункционална в една кофа, практичен за използване на много местаСверхмощное Пластмасова Кофа : Малка кофа има дръжка, така че да можете да го закачите отстрани на кофата, като се избягва загубата му.Кофа : Външния вид на стилен и красив, че е много е подходяща за различни стилове интериор. Кофа за 5 литра : Изработено от висококачествена пластмаса с висока твърдост, трудно е деформиран и издръжлив.Индустриални кофи : Те също са идеални за приготвянето на различни продукти, включително супи, съхранение на кухнята, за приготвяне на храна, брашно, варено месо и ориз.Пратката включва 1 х пластмасова кофа Характеристики -Капацитет : Кутия за прах за пране 10 л -Материал : Пластмасова опаковка за препарат за еднократна употреба -Размер : 26,00 X24,00 X24,00 см / 10,22 X9,43 X9 кофи за парцал. -Цвят : бял капак за кофи от 5 литра - Капачката на това битови кофи има твърда подложка, който създава уплътнение за съхранение на хранителни продукти, което запазва всички свежи люспи в дозаторе. - Здрава конструкция дръжка го прави по-устойчив и удобен, освен това, удобен лъжичка в комплект с дозатор за сапун. - Дъното и ръбовете на кофи добре полирани и гладки, не травмируя ръце, контейнер за люспи. - Пластмасов материал е здрав и устойчив за продължителна употреба и стилна кутия за перилни препарати, отличен титуляр за съхранение, херметически затворени контейнери за хранителни продукти. - органайзер за измиване на прахове има много места, многофункционална в една кофа, практичен за използване на много места 5-галлонное кофа.Информация за Товарахlaundry органайзер за детергенти Това е преносим и многофункционален кутия за съхранение, който е надежден контейнер за съхранение на ориз, подходящ за съхранение на ориз, почистващи препарати, брашно и зърно в домашни условия. кофа за боядисване Издръжлив и здрав материал за по-дълга употреба.контейнер за прах за пране Проста по конструкция, което е много удобно.

R

Продукти в категория