.

.

gudemoni 6-Нов Инструмент За Премахване на черни точки, Акне, Професионален Инструмент за Премахване на Акне, Бели на черни точки, с набор от инструменти за премахване н?

gudemoni 6-Нов Инструмент За Премахване на черни точки, Акне, Професионален Инструмент за Премахване на Акне, Бели на черни точки, с

BGN 12.66
Продукти

[Специален комплект за премахване на акне] Съдържа 6 вида инструменти за премахване на пъпки с различни размериТой може премахване на пъпки, черни точки, ягодово носа и различни петна.Дръжте лицето си чиста и гладка. [Средство за премахване на черни точки] Практичен инструмент за премахване на черни точки е изработен от въглеродна неръждаема стомана, която не ръждясва и не доведе до проблеми с инфекцията.Използването на изискан нескользящего дизайн го прави по-удобен за използване.Той е много подходящ за професионални салони за грим, козметични студия и лична употреба в домашни условия. [Дизайн с двойна глава] 6-в-1-различни средства за премахване на акне и акне позволяват лесно премахване на пъпки и черни точки по лицето и носа.Грант схеми за използване на продукта, за да може ясно да се знае определяне на всеки инструмент. [Лесен за носене] Той идва със специална розова кутия за съхранение, която внимателно се съхранява и което е удобно за носене при пътуване или на работа.В него се намира козметично огледало.Може да се използва на открито, в съблекалнята, офиси и други места. [Напомняне] Моля, почистете инструмент алкохол преди употреба и се поставя в максимално място, недостъпно за деца.Продуктът е в розови цветове и е изискан подарък за семейството или приятели, за да почистя носа. [Специален комплект за премахване на акне] Съдържа 6 вида инструменти за премахване на пъпки с различни размери.Той може премахване на пъпки, черни точки, ягодово носа и различни петна.Дръжте лицето си чиста и гладка. [Средство за премахване на черни точки] Практичен инструмент за премахване на черни точки е изработен от въглеродна неръждаема стомана, която не ръждясва и не доведе до проблеми с инфекцията.Използването на изискан нескользящего дизайн го прави по-удобен за използване.Той е много подходящ за професионални салони за грим, козметични студия и лична употреба в домашни условия. [Дизайн с двойна глава] 6-в-1-различни средства за премахване на акне и акне позволяват лесно премахване на пъпки и черни точки по лицето и носа.Грант схеми за използване на продукта, за да може ясно да се знае определяне на всеки инструмент. [Лесен за носене] Той идва със специална розова кутия за съхранение, която внимателно се съхранява и което е удобно за носене при пътуване или на работа.

R

Продукти в категория