.

.

Четка за тръби, Четка за почистване, с добър Почистващ ефект, Щетинная Четка за зъби, Чаша за Флейти, Бутилки за почистване (Л)

Четка за тръби, Четка за почистване, с добър Почистващ ефект, Щетинная Четка за зъби, Чаша за Флейти, Бутилки за почистване (Л)

BGN 3.46
Продукти

Ергономична дръжка за удобство на работа и на приятни усещания в ръкаЛабораторни принадлежности почистване инструмент за почистване на стъклени пробирок.Всички четки са на удобно пръстен на края на дръжката, което може да се окачи, когато не се използва, или отново да прикачите към брелку за ключа за сигурност.Глава на четка е изработена от висококачествена четина, която е с добър почистващ ефект.Идеален за почистване на бутилки, флейти, вази, мивки и отводнителни системи. Идеален за почистване на бутилки, флейти, вази, мивки и отводнителни системи. Всички четки са на удобно пръстен на края на дръжката, което може да се окачи, когато не се използва, или отново да прикачите към брелку за ключа за сигурност. Лабораторни принадлежности почистване инструмент за почистване на стъклени пробирок. Глава на четка е изработена от висококачествена четина, която е с добър почистващ ефект. Ергономична дръжка за удобство на работа и на приятни усещания в ръка.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : с Четка за почистване на пробирокматериал : Щетинаопциональный размер : голям, среден, малък Брой : 10 бр, маса с текст td, таблица с текст th, таблица с текст th, таблица с текст Списък на пакетите : 10 х четка за почистване.

R

Продукти в категория