.

.

Термопресс за steins MYSUB 20 грама е подходящ за пряко сублимационных заготовки 11 грама 16 грама 20 грама, преса за сублимационных steins Skinny Tumbler за топлинна steins 11 грама 15 унц?

Термопресс за steins MYSUB 20 грама е подходящ за пряко сублимационных заготовки 11 грама 16 грама 20 грама, преса за сублимационных

BGN 2.33
Продукти

[СПЕЦИФИКАЦИЯ] : Напрежение : 110ВСистема : по Целзий и Фаренхайт. Температурен Диапазон : 0-430 °.Времеви обхват : 0-999 секунди. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] : Дигитален панел за управление, по-ясно, която показва точната температура и време на отопление за сублимация.Лесен за управление, той се нагрява бързо и равномерно, а при достигане на зададената температура, автоматично започва обратното броене, не е нужно да натискате никакви бутони за ръчно броене, което е много удобно за начинаещи.(И бутон минус също така има функция за ръчно броене, когато функцията за автоматично броене не работи. [ПРИЛАГАНЕТО на] : Подходящ за тънки чаши с капацитет от 20 грама, преки чаши и чаши с диаметър от 7 до 8 см и височина до 20,3 виж [Идеален за работи и по-добър избор на подарък] : Можете лесно да цветни снимки върху чаши, при нагряване.Отпечатайте любимите си снимки с приятелите си в чашата и като подарък за него / нея. [ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Ако имате някакви проблеми с нашата преса-машина, просто не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме на шестмесечен гаранционен период.Ако в рамките на гаранционния срок възникнат някакви проблеми с машината си, ние осигуряваме безплатно услуга за връщане и размяна. [СПЕЦИФИКАЦИЯ] : Напрежение : 110В.Система : по Целзий и Фаренхайт. Температурен Диапазон : 0-430 °.Времеви обхват : 0-999 секунди. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] : Дигитален панел за управление, по-ясно, която показва точната температура и време на отопление за сублимация.Лесен за управление, той се нагрява бързо и равномерно, а при достигане на зададената температура, автоматично започва обратното броене, не е нужно да натискате никакви бутони за ръчно броене, което е много удобно за начинаещи.(И бутон минус също така има функция за ръчно броене, когато функцията за автоматично броене не работи. [ПРИЛАГАНЕТО на] : Подходящ за тънки чаши с капацитет от 20 грама, преки чаши и чаши с диаметър от 7 до 8 см и височина до 20,3 виж [Идеален за работи и по-добър избор на подарък] : Можете лесно да цветни снимки върху чаши, при нагряване.Отпечатайте любимите си снимки с приятелите си в чашата и като подарък за него / нея. [ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] : Ако имате някакви проблеми с нашата преса-машина, просто не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме на шестмесечен гаранционен период.Ако в рамките на гаранционния срок възникнат някакви проблеми с машината си, ние осигуряваме безплатно услуга за връщане и размяна.

R

Продукти в категория