.

.

Кристален Полилей с мехурчета 14 Светлини - Модерни Полилей, Led Таванна лампа с капки дъжд, Кристални Голям Полилей с Висок таван, Висящи лампи G4, Осветление хаспел, О?

Кристален Полилей с мехурчета 14 Светлини - Модерни Полилей, Led Таванна лампа с капки дъжд, Кристални Голям Полилей с Висок таван, Висящи

BGN 269.99
Продукти

☆ 【Модерна кристален полилей-дизайн】 : Красива спирала тавана лампа с 14 кристални топки, височината на горната част на тавана на долната окачване-118 см, ширина : 15,7 инча, дължина на кабела и положението на кристално кълбо може да се регулира самостоятелно, в зависимост от вашите предпочитанияВисококачествен прозрачен кристал K9, почувствайте очарованието на различни нюанси на светлината и сянката, създаване на топла и приятна домашна атмосфера. ☆ 【 Стълбищна полилей е сертифицирана】.Кабел нашата лампа е сертифицирана ETL, а цялата лампа е сертифицирана от FCC и CE, стаите са на разположение на официалния сайт, безопасно и сигурно!. ☆ 【Кристален полилей Raindrop-Тип лампи】. G4 x14 (с led лампа, с топла светлина, с неутрална светлина, превключващ бяла светлина), съвместима с всички видове лампи G4, модерна кристален полилей с мощност 70 W, всяка лампа с мощност 5 Вата.Ако имате нужда от повече затемняющих лампи, може да се получи затъмняване лампи G4 и да поиска професионалисти да ги инсталира за вас. ☆ 【Лампа Bubble Crystal Light - Лесна инсталация : 】 : Жични, изисква минимално сглобяване, доста е лесен за инсталиране и ще си къща само за няколко минути!Всички полилеи предварително са свързани с тел и дърворезба за обзавеждане на инсталацията, просто съберете кристална лампа и електрическа крушка, след това поставете лампата в потолочную кутия. ☆ 【Полилей с висок таван-приложение в няколко сцени】 : Тя е много подходяща за съвременните декорации, като дневни, вити стълби, фоайета, галерии, хотели и коридори, където на всеки ъгъл - това е ново визуално впечатление. ☆ 【Гаранция】 : Качеството на обслужване на клиенти е основната ни грижа.Ако има някакви проблеми с качеството на тази лампа, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване!.Кристални топки - чупливи предмети, така че бъдете внимателни при инсталирането им.Преди подвешиванием, моля, уверете се, че винтовете са стегнати и въже за обесване не отслабна.За вашата безопасност, моля, уверете се, че никой не се намира под тавана, когато виси на полилея.Кристални гирлянди могат да бъдат назначени в зависимост от дължината (това изисква известно търпение и време.

R

Продукти в категория