.

.

Abaodam Родословни Ръчно изработени Сватбени Шнола За Коса, Метални Фиби за коса, Декоративни Щипки За Коса, Щипки за коса с цветя на Булката, Перлени Пръчици за Хранен?

Abaodam Родословни Ръчно изработени Сватбени Шнола За Коса, Метални Фиби за коса, Декоративни Щипки За Коса, Щипки за коса с цветя

BGN 7.91
Продукти

Планински кристал Боби : Превъзходно майсторство им придава нежен и блестящ външен вид, който може да спечели любовта на хоратаФиби за коса с перли на булката : фиби за коса с цветя на булката, когато ги сложите, вие ще бъдете звездата, сияеща в тълпата.Реколта косата от листа : Превъзходно майсторство на изработката им придава нежен и сияен вид, който може да спечели любовта на хората.Булчински прически : Отлично качество на изработка гарантира, че те ще бъдат с висококачествени, издръжливи и практични.Коса във формата на сърце : Отлично качество на изработка гарантира, че те ще бъдат практични.Планински кристал Боби : Превъзходно майсторство им придава нежен и блестящ външен вид, който може да спечели любовта на хората.Фиби за коса с перли на булката : фиби за коса с цветя на булката, когато ги сложите, вие ще бъдете звездата, сияеща в тълпата.Реколта косата от листа : Превъзходно майсторство на изработката им придава нежен и сияен вид, който може да спечели любовта на хората.Булчински прически : Отлично качество на изработка гарантира, че те ще бъдат с висококачествени, издръжливи и практични.Коса във формата на сърце : Отлично качество на изработка гарантира, че те ще бъдат практични.Осъществяване на списък 1 х родословни Характеристики - Цвят : Сребърно сърце за коса - Размер : около 11,00 X10,00 X0,50 см / 4,32 X3,93 X0,20 инча, Пръчка за коса в древен стил. - Материал : Медна тел, планински кристал и имитация на бисерна сватба заколок за коса. - Изработена от материали, отлична консистенция, безопасни и трайни Стилни шапки. - Лъскава и красива шнола с хрустальным цвете е предназначена за приятелки, подходящ за жени, момичета и булки, щипки за коса с лък. - Елегантна U-образна форма ги прави по-фини и красиви, с хубав интериор и ретро-заколкой за коса. - Той има широк спектър на приложение и може да се използва за ежедневни прически и сватбени бижута, аксесоари за коса с кристали. - Превъзходно майсторство им придава нежен и блестящ външен вид, който може да спечели любовта на хората към косата от страз.Информация за продукти и Аксесоари за косата с перли bridal Елегантна и красива U-образна форма ще им осигури практичност и естетика.

R

Продукти в категория