.

.

Щипки за коса, Щипки за Коса със Среден Размер, Щипки за Коса, за жени, Щипки за Коса за Гъста Коса, Фиби, във формата на Октопод, Щипки за Коса, за жени и Момичета, Щипк?

Щипки за коса, Щипки за Коса със Среден Размер, Щипки за Коса, за жени, Щипки за Коса за Гъста Коса, Фиби, във формата на Октопод,

BGN 1.33
Продукти

❤ [Високо качество] Нашите фиби за коса са изработени от висококачествена пластмаса, която им придава мекота и осигурява стабилно фиксиране на косата, благодарение на нескользящему материал, както и тези щипки за коса леки, издръжливи, не са податливи на корозия ❤ [Дизайн] Структура на класическия фигурата прави фиби за коса са много уникални, прости и не монотонни!Щипки за коса са снабдени с панти и шипове.По този начин, скоби оптимално запазване на косата в тези места, където вие искате.Те могат да се използват с всички стилове на облекло. ❤ [Удобни и нескользящие] Здрави-големи работни органи могат да заснемат косата и не зацеплять им.Силни сцепляющиеся шипа от всяка страна на тези скоби могат здраво задържане на косата през целия ден, без да вредят на тях.Те са много леки в чорап и удобни.Можете да ги носите по цял ден и да забравите за заколке на главата. ❤ [Широко приложение] идеален за всички типове коса, гъсти, нормална до тънка.Поддържайте прическата в ред по време на почистване на лицето, вземане на душ в банята), спорт (на открито), за готвене (кухни), посещения и работа (офис).Тази шнола за коса ще ви помогне да гребен коса.Той също е много подходящ за партита, тържества, рождени дни, банкети или ежедневни аксесоари. ❤ [Че получавате] В комплект с тези скоби за коса общо 4 бр. (куркума, черен, кафяв, млечно-бял), размер на 1,6 * 1,6 инча (4 * 4 см).Нокти за коса с такъв размер лесно се поставят във вашите козметични чанти, лесно да ги носите със себе си.

R

Продукти в категория